Wedstrijdverslagen Senioren wk. 10

T.V.S. 1 - Shot 3 5-5

De laatste wedstrijd moest met 8-2 gewonnen worden om het kampioenschap te kunnen vieren, maar de tegenstanders gaven geen punt cadeau waardoor er een spannende wedstrijd ontstond die uiteindelijk in een verdiend gelijkspel eindigde. Hierdoor valt de beslissing omtrent de titel pas vrijdag a.s. als concurrent Bijmaat in actie komt tegen het al gedegradeerde Z.T.T.V. In de wedstrijd tegen Shot bleef Jan van de Beek ongeslagen en pakte Edwin Vetkamp 1 overwinning door Joris Leppers te verslaan. Rein Schellingerhout kwam niet tot winst maar was er wel tweemaal dichtbij want zowel tegen Leppers (9/11) als tegen Sacha Diemers (9/11) verloor hij de beslissende vijfde game. Het vijfde punt werd gescoord door Jan en Rein die het dubbelspel wonnen met 13/11, 11/6, 3/11 en 11/6.

V.T.V. 9 - T.V.S. 2 5-5

In Nieuwegein moest op eigen kracht 6 punten worden gescoord om het kampioenschap te behalen, het werden er vijf maar doordat ook de concurrentie punten morste was het gelijkspel voldoende om het kampioenschap te kunnen vieren. Andre Opendorp won tweemaal en verloor alleen van de sterk spelende Willem van de Bilt, die ongeslagen bleef deze avond. Erwin Oussoren en Bart van Vugt wonnen beiden eenmaal resp. van Tineke Buijtendijk en Ton Combe. Het dubbel werd gewonnen door Andre en Erwin met de cijfers 13/11, 4/11, 8/11, 11/8 en 11/9. Het bleef daarna nog lang onrustig in Nieuwegein e.o.

T.V.S. 3 - Hoogland 6 5-5

Met het gelijkspel werd de vijfde plaats veilig gesteld waardoor mogelijk het 4e klasserschap blijft behouden. Gerrit Barten en Kees de Koning wonnen beiden tweemaal en verloren alleen van Erik Capello, die deze wedstrijd voor alle T.V.S.-ers te sterk was. Het vijfde punt werd gescoord door Nico Wallet die in drie games Rein Muchall versloeg. De spannendste partij en de enige die over de volle vijf games ging was het dubbelspel, hierin verloren Gerrit en Kees met 5/11, 11/5, 2/11, 11/7 en 8/11.

Leerdam 3 - T.V.S. 4 6-4

In de eerste wedstrijd na het behaalde kampioenschap werd in en tegen Leerdam, de nummer twee, een kleine nederlaag geleden. Teus Woudenberg was voor de thuisclub de man van de wedstrijd want hij won al zijn partijen. Willem Verwoerd won wel zijn overige twee partijen en Niels Harinck wist alleen van Jan Bogerd in drie games te winnen. Mike Opendorp kwam in deze wedstrijd niet tot winst in de enkelspelen maar won wel samen met Willem het dubbel door knap het duo Woudenberg/van de Boomgaard met 8/11, 11/7, 7/11, 12/10 en 11/6 te verslaan.

.

D U O - C O M P E T I T I E :

T.V.S. 1 - Hilversum 2 2-3

De kleine nederlaag was net genoeg om de tegenstanders in de stand onder zich te houden voor team 1. Als kampioen Iduna zijn sportieve plicht doet dan handhaaft team 1 zich in de 2e klasse bij hun debuut. Beide punten werden behaald door Dennis Wijsbeek die zowel van Chotto Huang en Ton Westra Hoekszema won. Serge Hoek daarintegen verloor van beide Hilversummers. In het dubbelspel waren de gasten, op de tweede game na, duidelijk de bovenliggende partij met 11/8, 14/12 en 11/2 pakten zij de winst.

Z.T.T.V. 2 - T.V.S. 2 1-4

Na enig overleg kon uiteindelijk deze laatste wedstrijd nog worden gespeeld en de T.V.S.-ers behaalden een mooie 4-1 overwinning en eindigden daardoor zelfs nog op de derde plaats. Gerard van Viegen wist tweemaal te winnen en wel van Dave Haagen en Peter van den Berg. Geurt Geurtsen wist alleen van van den Berg te winnen maar dolf tegen Haagen in de openingspartij het onderspit. Samen wonnen Geurt en Gerard ook nog het dubbelspel.