Wedstrijdverslagen Senioren wk.5

Shot 3 - T.V.S. 1          2-8        

De thuisclub verscheen slechts met 2 spelers op het appel zodat het geen al te moeilijke opgave bleek om een ruime overwinnnig te boeken. Jan van de Beek won zijn beide partijen en Rein Schellingerhout en Edwin Vetkamp wonnen er allebei een. Rein leed een nederlaag Sacha Diemers en Edwin dolf het onderspit tegen Pim Klein Rammelkamp. Het dubbel werd gewonnen door Jan en Rein.   

T.V.S. 2 - V.T.V. 9          7-3    

Met een fraaie overwinning op de gasten uit Nieuwegein werd halverwege de competitie de koppositie overgenomen van de gasten. Erwin Oussoren bleef na een stroeve start, hij kwam in zijn openingspartij tegen Tineke Buytendijk met 0-2 achter maar won alsnog met 11/6 in de vijfde game (na een 0-5 achterstand), verder ongeslagen. Andre Opendorp won tweemaal en verloor alleen, enigszins verrassend, van J.van de Bilt. Ook Bart van Vugt pakte weer zijn winstpartijtje mee door dezelfde van de Bilt in drie games te verslaan. In het dubbelspel wonnen Andre en Erwin eenvoudig in drie games met 11/9, 11/6 en11/6.     

Hoogland 6 - T.V.S. 3          4-6     

In en tegen Hoogland, dat net als team 3 als promovendus in deze poule speelt, werd een zwaar bevochtten maar knappe overwinning behaald. Nico Wallet, Evert van de Beek en Gerrit Barten wonnen allen tweemaal. Alleen Eric Capello was te sterk voor de drie T.V.S.-ers hoewel Nico (6/11) en Gerrit (9/11) pas capituleerden in de beslissende vijfde game. Tegen Sylvia Nieuwenbroek waren de rollen omgedraaid en trokken Nico (13/11) en Gerrit (11/4) aan het langste eind in de vijfde game. In het dubbelspel wisten Nico en Evert net geen vijfde game af te dwingen en verloren ze met 11/5, 11/7, 8/11 en 12/10.   

T.V.S. 4 - Leerdam 3          7-3    

De bezoekers uit Leerdam gelden als de naaste concurrent voor de titel en dus werd er een belangrijke stap gezet met deze zege. Na de eerste zes partijen was de stand nog gelijk 3-3 maar de vier laatste partijen werden allen in winst omgezet. Niels Harinck speelde een prima wedstrijd en bleef ongeslagen. Willem Verwoerd leed alleen een nederlaag tegen Jorrit van de Boomgaard die in vier games te sterk was. Mike Opendorp verloor zijn eerste twee partijen maar tegen van de Boomgaard won hij knap in de beslissende vijfde game met 11/8. In het dubbel verloren Willem en Mike nog wel de eerste game met 4/11 maar daarna werd met 11/9, 11/6 en 11/8 orde op zaken gesteld.  

 

DUO - COMPETITIE

Hilversum 2 - T.V.S. 1          3-2      

In de "radiostad" zat er weer muziek in het spel van Dennis Wijsbeek. Dennis bleef ongeslagen door een knappe overwinning op Ed Stevens, die hij in de beslissende vijfde game met 11/4 versloeg, en een vlotte zege op Wilfred Wewer in drie games. Serge Hoek was niet opgewassen tegen deze twee tegenstanders en kwam slechts tot een enkele gamewinst. Het dubbel werd gespeeld door Serge en Erik Valkenburg en ook deze sleutelpartij om de dagwinst ging verloren met de cijfers 11/7, 8/11, 11/6 en 11/5.     

T.V.S. 2 - Z.T.T.V. 2          4-1     

Met een knappe overwinning op de hekkensluiter uit Zeist werd een mooi resultaat geboekt. Gerard van Viegen verkeerd nog steeds in een prima vorm want ook nu bleef hij ongeslagen en stond daarbij zelfs geen game af. Geurt Geurtsen won zijn eerste partij door met 11/7 in de vijfde game te winnen van Daphne Tollenaar maar in zijn tweede enkelspel ging hij in de vijfde game, na een spannende partij, met 9/11 onderuit tegen Ellin Nootebos. Het dubbel werd door Gerard en Guert gewonnen met 11/7, 11/4, 7/11 en 11/9.