Wedstrijdverslagen Senioren wk. 7

Z.T.T.V. 1 - T.V.S. 1 4-6

De wedstrijd in Zeist tegen de hekkensluiter leverde een krappe overwinning op waarbij met name Z.T.T.V.-er Peter Hendriksen voor alle T.V.S.-ers deze avond te sterk was. Edwin Vetkamp en Jan van de Beek wonnen beide wel hun overige wedstrijden, Edwin verloor van Hendriksen met 9/11 in de beslissende vijfde game en ook Jan ging in de vijfde game (na een 2-0 voorsprong in sets) met 8/11 onderuit. Rein Schellingerhout won eenmaal, hij versloeg Bart van de Akker in drie games. Het dubbel werd gespeeld door Edwin en Rein en dat leverde met 11/5, 11/2, 9/11 en 11/5 de volle winst op.

T.V.S. 2 - Otio 2 8-2

Ondanks een stroef begin werd toch een mooie overwinning geboekt op de Bunnikse gasten waartegen het uit nog 5-5 was geworden. Bart van Vugt verloor de openingspartij tegen Hans de Jong met 10/12 in de beslissende vijfde game en ook Erwin Oussoren verloor aansluitend eveneens in de vijfde game met 10/12 van Ruud Oosthoek. Daarna was de koek echter op bij de gasten en werden in totaal nog maar twee games verloren door de T.V.S.-ers waar Andre Opendorp, zonder gameverlies, ongeslagen bleef. Het dubbel werd door Erwin en Andre gewonnen met 11/8, 11/8, 6/11 en 11/8.

V.T.V. 8 - T.V.S. 3 8-2

In Nieuwegein werd evenals in de thuiswedstrijd tegen een ruime nederlaag opgelopen. De nog ongeslagen kopman van de gastheren Rico Wilpstra kwam ook in deze wedstrijd niet in de problemen. Kees de Koning was wel in staat om zowel Karel Mikx als Nic Kuyf op een nederlaag te trakteren. Ook Nico Wallet en Gerrit Barten waren tegen deze opponnenten niet kansloos maar Nico verloor zowel van Mikx (2/11) als van Kuyf (9/11) in de beslissende vijfde game en ook Gerrit ging tegen Mikx met 7/11 in de vijfde game onderuit. Het dubbel werd door Nico en Gerrit in vier games verloren.

T.V.S. 4 - Batua 3 7-3

Team 4 blijft op kampioenskoers want ook de tegenstander uit Tricht werd voor de tweede keer verslagen, dit keer werd er zelfs nog een puntje meer behaald. Mike Opendorp bleef ongeslagen al moest hij daarvoor tegen Hans van Heerde nog wel een 2-1 achterstand wegwerken met achtereenvolgens 11/2 en11/9. Willem Verwoerd verloor er twee deze avond en dat gebeurde tweemaal in de beslissende vijfde game tegen van Heerde en Nelis van Ooyen, dezelfde van Ooyen bracht ook Niels Harinck zijn enige nederlaag toe. Het dubbel was met 11/8, 8/11, 11/9 en 12/10 een prooi voor Willem en Mike.

DUO - COMPETITIE

T.V.A. 1 - T.V.S. 1 4-1

Team 1 leed, op de verjaardag van de voorzitter, een onverwacht ruime nederlaag in Amerongen want de thuiswedstrijd was eerder nog gewonnen door de T.V.S.-ers. Het enige punt werd behaald door Dennis Wijsbeek die Ronald Wiggemansen met 12/10, 11/5 en nogmaals 11/5 versloeg. Erik Valkenburg verloor van Wiggemansen in de beslissende vijfde game met 8/11. Leo Beersma was in vorm deze wedstrijd en won zowel van Dennis als van Erik in drie games. Het dubbel werd gespeeld door Dennis en de jarige Serge maar de gastheren gaven geen kadootje en wonnen met 10/12, 4/11 en 14/16.

T.V.S. 2 - Shot 2 2-3

Ondanks de nederlaag werd er tegen de Soestenaren toch een punt meer behaald dan in de uitwedstrijd. Geurt Geurtsen won met 11/6 in de vijfde game van Rowan Stapels maar verloor, eveneens in de vijfde game, met 9/11 van Reinier Dijk. Gerard van Viegen verloor zowel van Stapels als van Dijk in vier games. In het dubbel toonden Geurt en Gerard zich de sterksten want zij wonnen vrij gemakkelijk met 11/8, 14/12 en 11/7.