Wedstrijdverslagen Senioren wk. 1

Gispen 3 - T.V.S. 1 3-7

Met een degelijke overwinning kende het 1e team een goede start in Culemborg. Jan van de Beek en Edwin Vetkamp bleven beiden ongeslagen en Rein Schellingerhout kwam eenmaal tot een overwinning. Rein was ook nog dicht bij zijn tweede zege maar na een spannende partij ging hij tegen Martin Bonouvrie in de beslissende vijfde game nipt met 9/11 ten onder. Ook het dubbel werd enigszins verrassend door Jan en Rein verloren want het duo Hakkert / de Beus won eenvoudig met 11/8, 11/6 en 11/7.

T.V.S. 2 - Gispen 6 6-4

Na een stroeve start, bij de pauze keken ze tegen een 1-3 achterstand aan, herstelde team 2 zich onder aanvoering van Andre Opendorp, die ongeslagen bleef, prima en behaalde alsnog een nipte overwinning. Erwin Oussoren verloor alleen zijn openingspartij tegen Henk van Kessel en kwam in de andere partijen niet in de problemen. Bart van Vugt won alleen van John Schippers en verloor van Willem Arisse in de beslissende vijfde game met 6/11. Ook het dubbelspel ging door Andre en Bart verloren in de vijfde game waarin het duo van Kessel / Arisse met 11/7 de winst pakte.

Effect 2 - T.V.S. 3 9-1

Bij het eerste optreden in de 4e klasse na het kampioenschap werd tegen het uit de 3e klasse gedegradeerde Effect een ruime nederlaag geleden. Toch wisten de T.V.S.-ers voldoende tegenstand te bieden want slechts tweemaal werd een partij in drie games verloren. Uiteindelijk wist Kees de Koning de eer te redden door Gerard Wijman in drie games te verslaan. Gerrit Barten (10/12) en Kees (8/11) verloren beiden de beslissende vijfde game van Theo Wiegers. Evert speelde ook geen slechte wedstrijd maar wist zichzelf niet te belonen ook in het dubbel, samen met Gerrit, werd in vier games verloren, 7/11, 12/10, 5/11 en 7/11.

T.V.S. 4 - S.V.E. 15 9-1

Een uitstekende start in de 6e klasse tegen de Utrechtenaren. Mike Opendorp en Niels Harinck bleven beiden ongeslagen terwijl Willem Verwoerd alleen verloor van Bob Reimink die in de beslissende vijfde game met 8/11 aan het langste eind trok. Het dubbel werd door Willem en Mike in vier games gewonnen. De veruit spannendste partij was die tussen Mike en Bob Reinink getuige de game standen van 11/9, 9/11, 9/11, 12/10 en 12/10 waarmee Mike deze partij won.

DUO - COMPETITIE

Iduna 1 - T.V.S. 1 3-2

In hun debuut wedstrijd in de 2e klasse werd in De Bilt een kleine nederlaag geleden. Het grootste "obstakel" voor Dennis Wijsbeek en Erik Valkenburg was oud T.V.S.-er Mark Dirksen hij was in beide partijen de sterkste zonder maar een game in te leveren. Erik wist wel knap te winnen van George Mol maar helaas slaagde Dennis daar niet in. In het dubbelspel ging de overwinning wel naar Dennis en Erik want zij wonnen met 6/11, 11/7, 11/8 en 11/9 van het duo Dirksen / Mol.

T.V.S. 2 - ZETA 1 0-5

De tegenstander uit Zeewolde, die titelkandidaat is, was duidelijk te sterk voor Geurt Geurtsen en Gerard van Viegen. Beiden wisten de tegenstanders niet echt in de problemen te brengen en moesten het doen met een enkele game winst. Ook in het dubbel waren de gasten Bakker en Moerland met 9/11, 5/11 en 3/11 duidelijk de beste