Wedstrijdverslagen Senioren wk. 1

TVS 1 - Almeerspin 4 3-7

De competitie werd gestart met een thuisnederlaag, nadat de wedstrijd lange tijd gelijk op ging toonden de gasten uit Almere zich in de slotfase toch de sterkere partij. De drie T.V.S.-ers wonnen allen eenmaal, Jan van de Beek en Edwin Vetkamp wonnen beiden van Joost Blankenberg en Rein Schellingerhout wist te winnen van Rodney Texel. Jan en Edwin verloren ook nog beiden een partij in de beslissende vijfde game, Jan met 6/11 tegen Texel en Edwin met 8/11 in zijn openingspartij tegen Spijkstra. In het dubbelspel verloren Jan en Edwin met 9/11, 9/11 en 5/11.

Woerden 4 - TVS 2 7-3

Het debuut in de derde klasse leverde voor team 2 een nederlaag op in en tegen Woerden. De uitslag is inmiddels compleet want het resultaat van de laatste partij is ook bekend geworden en deze werd door Adriaan Timmer verloren waardoor Adriaan die debuteerde in dit team nog niet tot winst kon komen. Andre Opendorp en Bart van Vugt wonnen beiden eenmaal zij versloegen Kees van Kats allebei in de beslissende vijfde game. Het dubbelspel werd wel gemakkelijk in winst omgezet door Andre en Bart, ze versloegen van Kats en Dick Nobel met 11/5, 11/5 en 11/8.

TVS 3 - T.O.V.O. 1 9-1

Uiteindelijk werd een grote overwinning behaald tegen de gasten uit Hilversum die echter alleen in de beginfase goed tegenstand boden. In de openingspartij verloor Gerrit Barten in de beslissende vijfde game met 11/13 van Erik Dorr en vervolgens moest Nico Wallet een 1-2 achterstand weg werken om de stand gelijk te trekken. Daarna werden alle partijen in winst omgezet Gerrit won zijn overige partijen en ook Nico en Kees de Koning bleven verder ongeslagen. In het dubbel wonnen Gerrit en Kees met achtereenvolgens 11/5, 9/11, 11/9 en 13/11.

Gispen 5 - TVS 4 7-3

De eerste wedstrijd na het kampioenschap in het voorjaar werd in de vijfde klasse gespeeld in Culemborg. Ondanks de kleine nederlaag kan toch teruggezien worden op een goed debuut. Mike Opendorp en Niels Harinck wonnen beiden van Roland de Jong en Mike verloor ook nog een keer nipt in de beslissende vijfde game met 11/13 van Henk van Kessel. Helaas kwam Willem Verwoerd nog niet tot winst maar in het dubbel dat hij samen met Mike speelde werd er wel gewonnen met de cijfers 2/11, 11/8, 11/4 en 11/7.

.

DUO - COMPETITIE :

.

TVS 1 - Almeerspin 1 1-4

Dennis Wijsbeek zorgde in deze wedstrijd voor het enige punt want hij versloeg in de openingspartij Max Linke Jr. met 13/11 in de vijfde game, tegen Max Linke Sr. verloor Dennis echter in vier games. Serge Hoek kwam tegen beide Linke spelers niet verder dan een enkele gamewinst. Het dubbel werd gespeeld door Dennis en Geurt Geurtsen maar ging verloren met 5/11, 7/11 en 8/11.

.