Wedstrijdverslagen Senioren wk.6

T.V.S. 1 - Gispen 3 5-5

Na de gewonnen wedstrijd in Culenborg kwamen de T.V.S.-er dit keer niet tot een overwinning. Edwin Vetkamp en Rein Schellingerhout pakten tweemaal de winst door allebei van zowel John van Tuyl als van Martin Bonouvrie te winnen. Jan van de Beek kwam in deze wedstrijd slechts eenmaal tot winst, de openingspartij tegen John van Tuyl werd gewonnen. In de slotpartij had Jan nog voor de overwinning kunnen zorgen maar Andre de Beus, die deze wedstrijd ongeslagen bleef, was in de vijfde game met 11/9 net te sterk. Het dubbel ging door Jan en Rein verloren met 10/12, 11/7, 8/11 en 6/11.

Gispen 6 - T.V.S. 2 2-8

In Culemborg werd een ruime overwinning behaald waardoor de koppositie nu stevig in handen is gekomen van team 2. Erwin Oussoren bleef deze avond ongeslagen en Andre Opendorp en invaller Kees de Koning wonnen beiden tweemaal. In de openingspartij verloor Kees in vier games van Willem Arisse en in de slotpartij ging ook Andre in de beslissende vijfde game met 6/11 ten onder. Het dubbel werd gewonnen door Erwin en Andre met de cijfers 11/7, 7/11, 11/9 en 11/5.

T.V.S. 3 - Effect 2 4-6

Ondanks de kleine nederlaag werd toch een goed resultaat neergezet want de uitwedstrijd werd nog met 9-1 verloren. Nico Wallet en Kees de Koning wonnen beiden tweemaal er verloren alleen van Jeroen van de Geer. Evert van de Beek had voor de gelijkmaker kunnen zorgen want na een miraculeuze tweede game die hij tegen Gerard Wijman met 11/9 won na een 1/9 achterstand kreeg hij in de beslissende vijfde game matchpoints maar helaas verloor Evert uiteindelijk met 13/15. In het dubbelspel verloren Nico en Evert in vier games van van de Geer en Mazen Alhanoush.

S.V.E. 15 - T.V.S. 4 0-10

Ook team 4 zette een goede stap richting het kampioenschap door in Utrecht met maximale cijfers te zegevieren. Niels Harinck, Willem Verwoerd en Mike Opendorp wonnen al hun partijen redelijk eenvoudig en zo viel de uitslag nog net een puntje hoger uit dan destijds in de thuiswedstrijd.

DUO - COMPETITIE

T.V.S. 1 - Iduna 1 3-2

In De Bilt werd er met dezelfde cijfers verloren maar nu werd de koploper de eerste nederlaag toegebracht. Dennis Wijsbeek verkeerde net als vorige week in een goede vorm en won zowel van Johanniek Knibbeler als van George Mol. Erik Valkenburg versloeg Mol in vier games maar ging in evenzoveel games ten onder tegen Knibbeler. In het dubbel verspeelden Erik en Dennis hun ongeslagen status, er werd via 11/7 en 18/16 nog wel een 2-0 voorsprong genomen maar de gasten kwamen sterk terug en met 4/11, 7/11 en nogmaals 7/11 pakten ze de winst.

ZETA 1 - T.V.S. 2 4-1

In Zeewolde was de koploper duidelijk te sterk. Het enige punt werd behaald door invaller Rein Schellingerhout die na een 2-0 achterstand heel knap won van GertJan Moerland met achtereenvolgens 11/6, 12/10 en 11/9. Gerard van Viegen kwam dit keer niet tot winst maar tegen Moerland was hij er dichtbij want hij verloor in de vijfde game nipt met 10/12. In het dubbelspel waren de gastheren in drie games te sterk, 11/4, 11/4 en 11/7.