Wedstrijdverslagen Senioren wk. 9

V.T.V. 5 - T.V.S. 1 5-5

Even leek het erop dat team 1 een ruime overwinning zou gaan behalen in Nieuwegein maar de gastheren kwamen na een 5-1 achterstand sterk terug in de slotfase door de laatste vier partijen allen in winst om te zetten waardoor de strijd om het kampioenschap pas in de laatste wedstrijd zal worden beslist. Jan van de Beek en Edwin Vetkamp wonnen beiden tweemaal maar helaas bleef Rein Schellingerhout deze avond op de "nul" staan al was hij in de slotpartij wel dichtbij een overwinning maar de vijfde game werd echter met 7/11 verloren van Frank van de Velde. In het dubbel was Rein echter wel succesvol want aan de zijde van Jan werd een eenvoudige overwinning in drie games behaald met achtereenvolgens 11/6, 16/14 en 11/7.

T.V.S. 2 - Batua 1 6-4

Na een spannende wedstrijd werd toch de overwinning behaald op de mannen uit Tricht door de twee laatste partijen in winst om te zetten. Ook voor team 2 telt dat de strijd om de titel gaat worden beslist in de laatste wedstrijd. Andre Opendorp speelde opnieuw een sterke wedstrijd en verloor alleen in de slotpartij tegen Henk Weijgertze een game. Erwin Oussoren won tweemaal en verloor alleen van Weijgertze. Bart van Vugt won eenmaal van Arnoud Kipping en had ook bijna Jelle Zijlstra te pakken maar jammergenoeg ging de vijfde game met 5/11 verloren. In het dubbel waren de gasten met 11/9, 8/11, 11/7 en 11/9 te sterk voor Andre en Erwin.

Smash W 1 - T.V.S. 3 8-2

In Woudenberg werd tegen de aanstaande kampioen een ruime nederlaag geleden waarbij het resultaat identiek was aan die van de thuiswedstrijd in de Breehoek. De openingspartij tussen Andre Koudijs en Gerrit Barten was de spannendste van de avond zou later blijken. Gerrit nam via 11/6 en 11/9 en 2-0 voorsprong maar zag Koudijs met 7/11 en 10/12 langszij komen, in de beslissende vijfde game trok Gerrit met 11/6 de winst alsnog naar zich toe. Het andere punt werd behaald door Nico die in drie games won van Stefan van Woudenberg. Evert van de Beek leed drie nederlagen en was hard aan vacantie toe! Het dubbel werd door Nico en Gerrit verloren met 6/11, 7/11 en 4/11.

T.V.S. 4 - H.T.T.C. 11 7-3

Na een regelmatige overwinning op de gasten uit Houten kon de kampioensvlag in top voor team 4 voor deze ongeslagen titel. Zowel Mike Opendorp, Willem Verwoerd als Niels Harinck wonnen tweemaal en Mike en Willem wonnen ook het dubbel met 11/7, 5/11, 11/7 en 11/6. Bij de gasten was Gerrit Teeuw de man van de wedstrijd want hij bleef ongeslagen, alleen Niels maakte het hem nog enigszins moeilijk maar ging uiteindelijk in de vijfde game met 2/11 ruim onderuit. Al met al een prima seizoen gedraaid door dit team dat in de slotwedstrijd nog wel de ongeslagen status zal willen behouden.

DUO - COMPETITIE

S.V.E. 4 - T.V.S. 1 3-2

In de spannende strijd om lijfsbehoud werd in Utrecht een kleine nederlaag geleden, de eerste ontmoeting werd door de T.V.S.-ers met dezelfde cijfers gewonnen. Erik Valkenburg en Dennis Wijsbeek verloren beiden vrij kansloos tegen Abd Alhady Atwa in drie games. Dennis won wel met 11/9, 12/14, 11/8 en 13/11 van Marcel de Jong die wel Erik wist te verslaan. In het dubbelspel traden Dennis en Serge Hoek aan en dat deden zij niet onverdienstelijk want met 11/7, 16/14, 10/12 en 11/7 werd een mooie zege behaald.

T.V.S. 2 - T.T.V.N. 1 1-4

Hoewel de uitwedstrijd nog wel was gewonnen was de Nieuwegeinse nr. 2 van de ranglijst nu de sterkste. Geurt Geurtsen ging in openingspartij nipt in de vijfde game met 6/11 ten onder tegen Mitch Fokkenrood maar won later wel in vier game van Joeri Goessen. Gerard van Viegen ging tegen beide spelers in vier games ten onder. Het dubbel leverde nog wel een spannende partij op die uiteindelijk door de gasten werd gewonnen met 6/11, 14/12, 11/9 en nogmaals 11/9