Wedstrijdverslagen Senioren wk.4

TVS 1 - S.V.E. 10 9-1

Tegen de hekkensluiter uit Utrecht werd zoals verwacht mocht worden een ruime overwinning behaald. Jan van de Beek en Rein Schellingerhout bleven ongeslagen waarbij Rein alleen even in de problemen kwam tegen Irene Aaneengebrug, maar met 11/9 in de beslissende vijfde game trok hij toch nog aan het langste eind. Edwin Vetkamp won tweemaal en verloor alleen in vier games van Willemien Kasteleyn, In het dubbel kwamen Jan en Rein op een 2-0 achterstand te staan maar via 11/8, 12/10 en 11/7 werd de partij toch nog uit het vuur gesleept.

H.T.V. 1 - TVS 2 5-5

In Hagestein werd een verdienstelijk gelijkspel behaald door team 2 al leek het er even op dat de eerste overwinning er ging komen want met nog drie partijen te gaan stond TVS met 5-2 voor maar helaas gingen de laatste drie partijen allen verloren al was Erwin Oussoren dichtbij het winnende punt maar hij verloor tegen Rick van Os met 14/16 in de beslissende vijfde game. Andre Opendorp won tweemaal en Erwin en Adriaan Timmer ieder eenmaal, waarbij Adriaan eindelijk zijn revanche kreeg op Bert van Os waarvan hij in de najaarscompetitie van 2011 (spelend voor Smash W.) tweemaal had verloren. Andre en Erwin zorgde voor winst in het dubbel door de van Os-jes in drie games te verslaan, 11/1, 11/6 en 12/10.

TVS 3 - H.T.T.C. 8 6-4

In een spannende wedstrijd keek team 3 bij de pauze tegen een 1-3 achterstand aan want alleen Kees de Koning wist te winnen na een moeizame partij tegen Eric van Zijl Langhout. Na de pauze ging het beter met de TVS-ers want er werden vier partijen op rij gewonnen maar doordat Gerrit Barten de voorlaatste partij verloor van Peter van Woudenberg was het aan Nico Wallet om het winnende punt te scoren en daarin slaagde hij want met 11/7, 8/11, 13/11 en 11/6 werd van Zijl Langhout verslagen. Kees bleef ongeslagen, Nico won er twee en Gerrit een. Het dubbel werd door Nico en Kees verloren met 8/11, 9/11, 11/6 en 5/11.

Otio 3 - TVS 4 8-2

In de uitwedstrijd in Bunnik kende team 4 een goede start van de wedstrijd want na overwinningen van Willem Verwoerd en Niels Harinck op resp. Rene ten Dam en John Kregel ging de pauze in met een gelijke stand (2-2) omdat Mike Opendorp en Willem het dubbel verloren in vijf games met 9/11, 4/11, 11/7, 11/7 en 6/11. Na de pauze werden er echter alleen nog maar nederlagen geleden zodat het bij de twee eerder genoemde overwinningen bleef.

.

DUO - COMPETITIE :

.

TVS 1 - O.N.I. 1 1-4

Na de overwinning van vorige week kon de stijgende lijn niet worden voortgezet in de wedstrijd tegen de nr. 2 van de ranglijst O.N.I. In de openingspartij zette Geurt Geurtsen TVS nog wel op voorsprong door na een 1-2 achterstand tegen Hans van Dongen alsnog via 11/8 en 11/3 te zegevieren. De overige partijen gingen allen naar de gasten en daarin wist alleen Serge Hoek nog een game te pakken van van Dongen.

.