HarmJan van den Herik en Hans Mark eindigen op de hoogste trede van de Laddercompetitie seizoen 2018/2019.

Gepubliceerd op 25 Juni 2019

Maandag 24 Juni jl. werd onder tropische omstandigheden de laatste “Ladderavond” van het seizoen gehouden. Dit weerhield de Jeugd niet om bijna voltallig de strijd met elkaar aan te gaan, maar bij de Senioren werd duidelijk de strijd tegen de weergoden verloren en verkoos menigeen een verblijf in de achtertuin met af en toe een duikeling in het zwembad boven een mogelijke duikeling op de Ladder.

Na drie overwinningen op rij legde HarmJan van den Herik beslag op de eerste plaats in de eindstand. Ook Mark Hartog deed goede zaken op de slotavond want na drie achtereenvolgende zege’s klom hij van de 8ste naar de 2e plaats. Ook Emiel Lagerweij kwam, ondanks een nederlaag, weer op een 4e plaats binnen in de top-5. Uit deze top-5 verdwenen Tim van Viegen (van 3 naar 6) en Joelle Bochem (van 5 naar 7) zij wonnen beiden een wedstrijd op deze avond. Ook Hendrik Kroon boekte grote winst en klom van de 16e naar de 8e plaats. Nieuwkomers Mart Hek en Ducan van Galen besloten hun eerste Ladderavond met een 15e en resp. 17e plaats.

Bij de Senioren waren slechts 9 deelnemende spelers aanwezig die toch nog de enigszins meevallende hitte in de zaal trotseerden. Hans Mark profiteerde optimaal van de late binnenkomst van Jan van de Beek en pakte met drie overwinningen de eindwinst in de Laddercompetitie. Ook Erik Valkenburg kende een goede avond want drie zege’s op rij deden hem stijgen van de 14e naar de 2e plaats. Ook nieuw in de top-5 kwam Erwin Oussoren hij steeg van plaats 6 naar plaats 3. Helaas was er een degradatie naar de B-groep voor Geurt Geurtsen doordat hij afwezig was deze avond, zijn plaats in de A-groep wordt ingenomen door Ellard de Voogd die profiteerde van het feit dat hij de enige aanwezige was van de B-groep.

EINDSTAND SENIOREN GROEP A :

 1. Hans Mark

 2. Erik Valkenburg

 3. Erwin Oussoren

 4. Jan van de Beek

 5. Rein Schellingerhout

 6. Gerrit Barten

 7. Dennis Wijsbeek

 8. Serge Hoek

 9. Bart van Vugt

 10. Nico Wallet

 11. Adriaan Timmer

 12. Andre Opendorp

 13. Wilco Nieuwenhuizen

 14. Ellard de Voogd

EINDSTAND SENIOREN GROEP B :

 1. Geurt Geurtsen

 2. Niek Wisse

 3. Willem Verwoerd

 4. Niels Harinck

 5. Evert van de Beek

 6. Leen van de Wetering

 7. Aris van Viegen

 8. Joost Corbijn

 9. Martin Veenendaal

 10. Mike Opendorp

 11. Gerard van Deelen

 12. Kees van den Brink

 13. Bas van Toor

 14. Albert Adriaansz

 15. Ab Vetkamp

 16. Edwin Vetkamp

 17. Gerben van Setten

 18. Bart van Viegen

 19. Gerard van Viegen

 20. John de Weerdt

EINDSTAND JEUGD :

 1. HarmJan van den Herik

 2. Mark Hartog

 3. Lars van Bruchem

 4. Emiel Lagerweij

 5. Mark Duinkerke

 6. Tim van Viegen

 7. Joelle Bochem

 8. Hendrik Kroon

 9. Ruben van de Velde

 10. Ruben Spruijt

 11. Justin Legemaat

 12. Rowan Duinkerke

 13. Jip Sluijter

 14. Sven Bochem

 15. Mart Hek

 16. Idelette Legemaat

 17. Duncan van Galen

 18. Tijn de Koning

tvs.png
tvsladmei2.jpg
tvs.png

Vooraankondiging 3e TVS “Invite” toernooi.

Gepubliceerd op 21 Juni 2019

In navolging van de succesvol verlopen eerste twee edities zullen wij op Zaterdag 7 December 2019 voor de derde keer dit toernooi organiseren. Er kunnen maximaal 48 spelers deelnemen, die ingedeeld worden in vier groepen van 12 spelers. Binnen elke groep wordt dan gespeeld in twee poule’s van 6 spelers.

Inschrijven kan tot uiterlijk Vrijdag 22 November maar zal sluiten als het aantal van 48 spelers eerder is bereikt, dus VOL = VOL.

De indeling van de diverse groepen zal bepaald worden aan de hand van de NTTB-rating d.d. 2 December. Elke deelnemer speelt minimaal 6- en maximaal 7 wedstrijden.

Hoe ziet de planning er uit op de toernooidag Zaterdag 7 December :

11.00 uur zaal open voor aanmelden en betalen, waarna gelegenheid tot inspelen. (deelname aan het toernooi kost 5 Euro p.p. (incl. gratis koffie/thee bij aankomst) Ook bestaat de mogelijkheid om na afloop van het toernooi deel te nemen aan een Stamppot buffet, de kosten hiervoor zijn 15 Euro p.p. (excl. drankjes)

12.00 uur start van de eerste poulewedstrijden

16.00 uur start plaatsingswedstrijden en kruisfinales

Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden (er zijn 3 prijzen per groep)

vanaf ca. 18.00 uur Stamppot buffet

TVS “Invite” toernooi 2018

TVS “Invite” toernooi 2018

tvsinv2.jpg
top 3 groep A 2018

top 3 groep A 2018


Erik van de Wetering en Mark Duinkerke winnaars op Dubbeltoernooi

Gepubliceerd op 4 Juni 2019

Op Maandag 3 juni jl. werd er een “Dubbeltoernooi” gehouden dat deel uitmaakt van het Van Braak Accountants toernooicircuit. Naast de eer van de overwinning en de dagprijzen waren er ook nog punten te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Zowel door de Jeugd als door de Senioren werden eerst een aantal rondes gespeeld, om twee gewonnen games, alvorens te komen tot de beslissende finale ronde waarin werd gespeeld volgens het best of five principe (senioren). Na elke speelronde vond er volgens schema een verschuiving plaats waardoor er teams ontstonden in een nieuwe samenstelling.

Bij de jeugd was de opkomst uitstekend want behalve een drietal dat de Avondvierdaagse liep was iedereen verder aanwezig en dat zorgde voor een spannende strijd. In de tweede ronde verloor titelverdediger HarmJan van den Herik aan de zijde van Mart Hek verrassend met 2-1 van Emiel Lagerweij en Mark Hartog. In de beslissende ronde verdedigde Mark Duinkerke de koppositie en door samen met Emiel met 2-0 te winnen van het duo HarmJan / Jip Sluijter pakte Mark Duinkerke de toernooiwinst en de gouden medaille. De tweede plaats was voor Mark Hartog met slechts een punt achterstand, hij kreeg de zilveren medaille omgehangen. De bronzen medaille was voor Ruben Spruijt.

Bij de senioren was de opkomst iets lager dan vorig jaar mede doordat er een aantal spelers al van een welverdiende vakantie genoten. Titelverdediger Hans Mark begon in de eerste ronde met een 2-1 nederlaag want aan de zijde van Leen van de Wetering werd er verloren van Erik Valkenburg en Erik van de Wetering. Ook Jan van de Beek leed in de derde ronde zijn eerste nederlaag want samen met Serge Hoek dolf hij met 2-1 het onderspit tegen Hans en Erik V. In de finale ronde wonnen Erik van de W. en Adriaan Timmer overtuigend met 3-0 van Serge en Ellard de Voogd hetgeen voor Erik van de W. de toernooiwinst betekende. Adriaan passeerde met deze zege Serge en pakte de tweede plaats. Bart van Vugt legde beslag op de derde plaats door samen met Hans met 3-1 te winnen van het duo Jan / Erwin Oussoren. Alle winnaars ontvingen een kado bon.

Het laatste toernooi van het Van Braak Accountants toernooi circuit (het “Afsluitingstoernooi”) zal plaatsvinden op Maandag 8 Juli.

vanbraak.png
tvsdubversch.jpg
tvs.png

EINDUITSLAG SENIOREN :

 1. Erik van de Wetering

 2. Adriaan Timmer

 3. Bart van Vugt

 4. Hans Mark

 5. Mike Opendorp

 6. Serge Hoek

 7. Ellard de Voogd

 8. Erwin Oussoren

 9. Jan van de Beek

 10. Nico Wallet

 11. Erik Valkenburg

 12. Leen van de Wetering

 13. Kees van den Brink

EINDUITSLAG JEUGD :

 1. Mark Duinkerke

 2. Mark Hartog

 3. Ruben Spruijt

 4. Hendrik Kroon

 5. Lars van Bruchem

 6. Mart Hek

 7. HarmJan van den Herik

 8. Idelette Legemaat

 9. Ruben van de Velde

 10. Emiel Lagerweij

 11. Jip Sluijter

 12. Rowan Duinkerke

 13. Thijn de Koning

 14. Justin Legemaat


DEFINITIEVE team indeling Najaarscompetitie 2019

Gepubliceerd op 25 Juni 2019

Daar er geen verzoeken tot wijziging en/of verdere aanmeldingen voor deze competitie zijn binnengekomen per uiterlijk Maandag 24 Juni jl., zal onderstaande teamindeling worden door gegeven aan de N.T.T.B.

TVS 1 : Jan van de Beek, Rein Schellingerhout, Edwin Vetkamp en Hans Mark

TVS 2 : Andre Opendorp, Erwin Oussoren, Bart van Vugt en Adriaan Timmer

TVS 3 : Kees de Koning, Nico Wallet, Gerrit Barten en Evert van de Beek

TVS 4 : Mike Opendorp, Willem Verwoerd en Niels Harinck

TVS duo 1 : Erik Valkenburg, Serge Hoek, Dennis Wijsbeek en Geurt Geurtsen

TVS jeugd 1 : HarmJan van den Herik, Emiel Lagerweij en Tim van Viegen

TVS jeugd 2 : Mark Duinkerke, Mark Hartog en Rowan Duinkerke


Clubkampioenen prolongeren titels bij TVS

Gepubliceerd op 7 Mei 2019

Maandag 6 Mei jl. werd er bij T.V.S. door senioren en jeugd gestreden om de clubkampioenschappen van 2019. De spelers waren op grond van hun NTTB-rating geplaatst in een A-groep en in een B-groep, waar ook de recreanten aan deelnamen. In de poulefase werd er telkens in een halve competitie drie games gespeeld en de finalewedstrijden werden gespeeld volgens het ‘best of five’ principe.

In de senioren A-groep stonden bij de laatste vier uiteindelijk ook de top twee van de plaatsingslijst, Jan van de Beek en Edwin Vetkamp. In de halve finale had titelverdediger Jan van de Beek een bye doordat Geurt Geurtsen zich vanwege fysieke klachten terug moest trekken (gelukkig kon hij later de finale toch weer als toeschouwer bijwonen). In de tweede halve finale was Edwin met 3-0 te sterk voor Dennis. Laatstgenoemde legde daarmee beslag op de derde plaats. In de finale stonden dus Jan en Edwin tegenover elkaar, het werd een spannende en boeiende finale met soms spectaculaire rally’s die na 12/10, 8/11, 5/11 en 11/6 moest worden beslist in de vijfde game, daarin trok Jan met 12/10 aan het langste eind, mede doordat Edwin er niet in slaagde om een van de vier matchpoints te verzilveren, en kon hij zich opnieuw tot clubkampioen van T.V.S. laten kronen.

In de senioren B-groep ging de finale tussen Bart van Vugt en Gerard van Deelen. Bart plaatste zich voor de finale door met 3-1 te winnen van Nico Wallet, terwijl Gerard in de andere halve finale vrij gemakkelijk met 3-0 wist te winnen van Willem Verwoerd. Beide finalisten hadden elkaar in de poulefase ook al ontmoet en toen was het Gerard die met 3-2 won. Gerard ging goed van start en won de eerste game met 11/5, vervolgens sloeg Bart terug met 14/12 en 11/9 winst, in de daarop volgende vierde game was het weer Gerard die na 11/5 winst een beslissende vijfde game afdwong. Na een gelijkopgaande strijd was het uiteindelijk Gerard die de partij met 12/10 winnend afsloot en zo zijn eerste clubtitel pakte. De strijd om de derde plaats ging tussen Nico en Willem, het was Nico die deze strijd in zijn voordeel besliste met 3-1.

 Ook bij de jeugd werd fanatiek gestreden om de titel, de kampioen van vorig jaar, HarmJan van den Herik, slaagde er opnieuw in om de finale te bereiken want in de halve finale won hij met 3-0 van de goed spelende Mark Duinkerke. In de andere halve finale versloeg Lars van Bruchem nipt met 3-2 Tim van Viegen. In de finale toonde HarmJan zich de sterkste door met 11/3, 12/10 en 11/4 te winnen van Lars en werd daarmee evenals vorig jaar  clubkampioen van T.V.S. bij de jeugd. De derde plaats was voor Tim die met 11/9, 10/12, 11/2 en 11/9 won van de debuterende Mark.

cktvs4.jpg

Einduitslag Senioren A :

 1. Jan van de Beek

 2. Edwin Vetkamp

 3. Dennis Wijsbeek

 4. Geurt Geurtsen

 5. Rein Schellingerhout

 6. Joost Corbijn

 7. Gerard van Viegen

 8. Hans Mark

 9. Serge Hoek

 10. Erwin Oussoren

Einduitslag Senioren B :

 1. Gerard van Deelen

 2. Bart van Vugt

 3. Nico Wallet

 4. Willem Verwoerd

 5. Adriaan Timmer

 6. Gerrit Barten

 7. Erik van de Wetering

 8. Mike Opendorp

Einduitslag Jeugd :

 1. HarmJan van den Herik

 2. Lars van Bruchem

 3. Tim van Viegen

 4. Mark Duinkerke

 5. Emiel Lagerweij

 6. Idelette Legemaat

 7. Justin Legemaat

 8. Jip Sluijter

 9. Rowan Duinkerke

 10. Sven Bochem

 11. Joelle Bochem

 12. Thijn de Koning


Poule standen en uitslagen van de CK 2019

Gepubliceerd op 7 Mei 2019

Eindstanden Senioren A :

Poule A : 1. Jan van de Beek Poule B : 1. Edwin Vetkamp

2. Dennis Wijsbeek 2. Geurt Geurtsen

3. Rein Schellingerhout 3. Joost Corbijn

4. Gerard van Viegen 4. Hans Mark

5. Serge Hoek 5. Erwin Oussoren

Eindstanden Jeugd :

Poule A : 1. HarmJan van den Herik Poule B : 1. Lars van Bruchem

2. Tim van Viegen 2. Mark Duinkerke

3. Idelette Legemaat 3. Emiel Lagerweij

4. Jip Sluijter 4. Justin Legemaat

5. Rowan Duinkerke 5. Sven Bochem

6. Joelle Bochem 6. Thijn de Koning

 
cktvs2.jpg

Eindstanden Senioren B :

Poule A : 1. Nico Wallet Poule B : 1. Gerard van Deelen

2. Willem Verwoerd 2. Bart van Vugt

3. Mike Opendorp 3. Adriaan Timmer

4. Erik van de Wetering 4. Gerrit Barten

Kruisfinale’s Senioren A :

Edwin Vetkamp - Dennis Wijsbeek 3-0

Jan van de Beek bye tegen Geurt Geurtsen

Plaatsingswedstrijden :

1e/2e : Jan van de Beek - Edwin Vetkamp 12/10, 8/11, 5/11, 11/6 en 12/10

3e/4e : Dennis Wijsbeek bye tegen Geurt Geurtsen

5e/6e : Rein Schellingerhout - Joost Corbijn 3-1

7e/8e : Gerard van Viegen - Hans Mark 3-1

9e/10e : Serge Hoek - Erwin Oussoren 3-0

Kruisfinale’s Senioren B :

Nico Wallet - Bart van Vugt 1-3

Gerard van Deelen - Willem Verwoerd 3-0

Plaatsingswedstrijden :

1e/2e : Gerard van Deelen - Bart van Vugt 11/5, 12/14, 9/11, 11/5 en 12/10

3e/4e : Nico Wallet - Willem Verwoerd 3-1

5e/6e : Adriaan Timmer - Gerrit Barten 3-0

7e/8e : Erik van de Wetering - Mike Opendorp 3-0

Kruisfinale’s Jeugd :

HarmJan van den Herik - Mark Duinkerke 11/6, 11/8 en 11/8

Lars van Bruchem - Tim van Viegen 12/10, 8/11, 11/8, 7/11 en 11/4

Plaatsingswedstrijden :

1e/2e : HarmJan van den Herik - Lars van Bruchem 11/3, 12/10 en 11/4

3e/4e : Tim van Viegen - Mark Duinkerke 11/9, 10/12, 11/2 en 11/9

5e/6e : Emiel Lagerweij - Idelette Legemaat 3-0

7e/8e : Justin Legemaat - Jip Sluijter 3-0

9e/10e : Rowan Duinkerke - Sven Bochem 3-0

11e/12e : Joelle Bochem - Thijn de Koning 3-0

 
cktvs1.jpg

Persoonlijke resultaten Voorjaar 2019 per klasse

Gepubliceerd op 25 April 2019

2e klasse C : (26 deelnemers)

1 Rene Rietveld Shot 3 100 %

2 Jesper Rademaker Bijmaat 2 83 %

3 Jan van de Beek T.V.S. 1 81 %

4 Jorrit van der Kooi V.T.V. 5 73 %

5 Hans Visser Bijmaat 2 67 %

10 Edwin Vetkamp T.V.S. 1 54 %

13 Hans Mark T.V.S. 1 50 %

14 Rein Schellingerhout T.V.S. 1 46 %

4e klasse C : (19 deelnemers)

1 Bert Sterk Leerdam 2 89 %

2 Marco Woudenberg Leerdam 2 74 %

3 Andre Opendorp T.V.S. 2 73 %

4 Frank Kegel Otio 2 71 %

5 Erwin Oussoren T.V.S. 2 67 %

14 Bart van Vugt T.V.S. 2 41 %

4e klasse D : (26 deelnemers)

1 Rene Muijderwijk Smash W 1 100 %

2 Rico Wilpstra V.T.V. 8 100 %

3 Bert Moesbergen Smash W 1 90 %

4 Nic Kuyf V.T.V. 8 75 %

5 Mees van Raai Smash W 1 72 %

9 Kees de Koning T.V.S. 3 57 %

20 Nico Wallet T.V.S. 3 38 %

21 Gerrit Barten T.V.S. 3 30 %

24 Evert van de Beek T.V.S. 3 22 %

6e klasse A : (20 deelnemers)

1 Teus Woudenberg Leerdam 3 83 %

2 Niels Harinck T.V.S. 4 77 %

3 Willem Verwoerd T.V.S. 4 77 %

4 Mike Opendorp T.V.S. 4 73 %

5 Bob Reimink S.V.E. 15 71 %

2e klasse C duo : (20 deelnemers)

1 Mark Dirksen Iduna 1 100 %

2 Co van Surksum Elan 2 75 %

3 Laurens van den Brink Iduna 1 75 %

4 Fred van Drie Elan 2 67 %

5 Ed Stevens Hilversum 2 67 %

8 Dennis Wijsbeek T.V.S. 1 60 %

16 Serge Hoek T.V.S. 1 30 %

17 Erik Valkenburg T.V.S. 1 30 %

2e klasse B duo : (15 deelnemers)

1 Harry Sijm ZETA 1 75 %

2 Roel Bakker ZETA 1 71 %

3 Ellin Nootebos Z.T.T.V. 2 67 %

4 Joeri Goessen T.T.V.N. 1 63 %

5 Mitch Fokkenrood T.T.V.N. 1 61 %

11 Gerard van Viegen T.V.S. 2 40 %

12 Geurt Geurtsen T.V.S. 2 36 %

6e klasse C jeugd : (26 deelnemers)

1 HarmJan van den Herik T.V.S. 1 94 %

2 Melanie Strookman T.T.V.N. 3 89 %

3 Laurens de Gier Shot 4 83 %

4 Iris Visser Gispen 3 79 %

5 Omkaar Oruganti U.T.T.C. 1 74 %

23 Tim van Viegen T.V.S. 1 6 %

24 Emiel Lagerweij T.V.S. 1 6 %

25 Jip Sluijter T.V.S. 1 0 %

26 Ruben van de Velde T.V.S. 1 0 %


Hergebruik van oude rubbers

Gepubliceerd op 02 April 2019

Senioren spelers die nieuwe rubbers aanschaffen worden verzocht om de oude rubbers in te leveren bij Hans Mark, hij kan ze dan weer recyclen voor hergebruik bij de zgn. clubbatjes.

Ook zijn er nog steeds goede beginners batjes verkrijgbaar voor de Jeugdspelers.

Ze zijn te koop voor 40 Euro per stuk (inclusief een goede beschermhoes).

Vraag er naar aan de jeugdtrainers Jan, Hans en Geurt

istockphoto-460449367-612x612.jpg

 
Schermafbeelding 2019-04-11 om 21.14.50.png

Gratis sportspreekuur voor TVS leden

Gepubliceerd op 02 April 2019

TTCS - Therapie en Trainingscentrum Scherpenzeel

Snel en deskundige fysiotherapie voor spelers met blessures.

Leden van T.V.S. die te maken hebben (of krijgen) met een blessure kunnen met ingang van heden voor behandeling terecht in de E.H.B.O. kamer van "de Breehoek".

Daar zal iedere Maandag en Woensdag iemand van TTCS aanwezig zijn op het sportspreekuur dat wordt gehouden van 18.00 tot 19.00 uur.