〰️

Voor het 6e T.V.S. "INVITE TOERNOOI" zijn nog 3 plaatsen beschikbaar dan is het deelnemersveld vol. 〰️

6e T.V.S. “Invite toernooi” op Zaterdag 18 mei 2024.

Gepubliceerd op 8 februari.

In navolging van de succesvol verlopen eerste vijf edities (in 2020 en 2021 kon het vanwege corona helaas niet doorgaan) gaan wij nu op Zaterdag 18 mei a.s. voor de zesde keer dit toernooi organiseren,

Er kunnen maximaal 48 spelers mee doen aan het toernooi, die ingedeeld worden in vier groepen van 12 spelers. Binnen elke groep wordt dan gespeeld in twee poule’s van 6 spelers.

Inschrijven kan tot uiterlijk Vrijdag 19 april maar zal sluiten als het aantal van 48 spelers eerder is bereikt, dus VOL = VOL.

De indeling van de diverse groepen zal bepaald worden aan de hand van de NTTB-rating d.d. 13 mei.

Elke deelnemer speelt minimaal 6- en maximaal 7 wedstrijden.

Hoe ziet de planning er uit op de toernooidag Zaterdag 18 mei :

11.00 uur        zaal open voor aanmelden en betalen, waarna gelegenheid tot inspelen.

(deelname aan het toernooi kost 5 Euro p.p. (incl. gratis koffie/thee bij aankomst)

Ook bestaat de mogelijkheid om na afloop van het toernooi deel te nemen aan een overheerlijk buffet, de kosten hiervoor zijn 15 Euro (onder voorbehoud) p.p. (excl. drankjes)

12.00 uur        start van de eerste poulewedstrijden

16.00 uur        start plaatsingswedstrijden en kruisfinales

Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden (er zijn 3 prijzen per groep)

vanaf ca. 18.00 uur     Overheerlijk Buffet

T.V.S. 5 KAMPIOEN, Willem, Erik en Jochem GEFELICITEERD.

〰️

T.V.S. 5 KAMPIOEN, Willem, Erik en Jochem GEFELICITEERD. 〰️

Willem Verwoerd

Ook T.V.S. 5  KAMPIOEN  in de 5e klasse.

In de laatste speelronde van de voorjaarscompetitie 2024 is T.V.S. 5 in Spakenburg (daar werd deze thuiswedstrijd gespeeld) kampioen geworden in de 5e klasse A. In deze wedstrijd waren drie punten noodzakelijk om concurrent Shot uit Soest een punt voor te blijven en dat lukte precies want Willem Verwoerd en Jochem Wiggemansen wonnen de wedstrijd namelijk met 3-2.

In het najaar van 2023 werd er gedegradeerd uit de 4e klasse en dit team was samen met Shot een van de kanshebbers voor het kampioenschap. Met de spelers Willem Verwoerd, Erik van de Wetering en Jochem Wiggemansen toonde T.V.S. 5 aan dat ze deze rol goed aan konden want op de uitwedstrijd tegen Shot na werden verder alle wedstrijden gewonnen.

In deze competitie werden er dus van de 10 gespeelde wedstrijden 9 gewonnen (1x met 5-0, 5x met 4-1 en 3x met 3-2) en slechts een verloren. Willem Verwoerd 16 uit 16 (100%) bleef ongeslagen, Erik van de Wetering scoorde met 8 uit 12 (67%) en Jochem Wiggemansen debuteerde met 3 uit 12 (25%).

Erik van de Wetering

Jochem Wiggemansen

T.V.S. 4 KAMPIOEN, Gerrit, Nico en Peter GEFELICITEERD

〰️

T.V.S. 4 KAMPIOEN, Gerrit, Nico en Peter GEFELICITEERD 〰️

v.l.n.r. Peter Hamelink, Nico Wallet en Gerrit Barten

T.V.S. 4 ongeslagen  KAMPIOEN  in de 5e klasse.

Al in de achtste speelronde van de voorjaarscompetitie 2024 is T.V.S. 4 in Soest kampioen geworden in de 5e klasse F. In de achtste wedstrijd van dit seizoen moesten er tegen de hekkensluiter van deze klasse, Overhees 4, twee punten worden gehaald en in deze opdracht slaagden Nico Wallet en Gerrit Barten ruimschoots want er werd met 5-0 gewonnen.

In het najaar van 2023 werd er gedegradeerd uit de 4e klasse en dit team was dan ook vooraf de torenhoge favoriet voor het kampioenschap. Met de spelers Gerrit Barten, Nico Wallet en Peter Hamelink toonde T.V.S. 4 aan dat ze deze favoriete rol goed aan konden want alle wedstrijden werden met overmacht gewonnen en er werden onderweg slechts twee partijen verloren. Eentje tegen Bunshot (dubbel, Gerrit/Nico) en eentje tegen DTV Smash (Nico).

In deze competitie werden tot nu toe alle 8 gespeelde wedstrijden gewonnen (6x met 5-0 en 2x met 4-1) Gerrit Barten (16 uit 16) en Peter Hamelink (2 uit 2) staan beiden nog op 100% en Nico Wallet (13 uit 14) scoort een goede 92 %.

Edwin Vetkamp clubkampioen T.V.S. 2024.

Willem Verwoerd, net als vorig jaar, winnaar in de B-groep.

Gepubliceerd op 23 januari.

Maandag 22 januari jl. werd er bij T.V.S. door de senioren gestreden om het clubkampioenschap van 2024. De spelers waren op grond van hun NTTB-rating geplaatst in een A-groep (>1000) en in een B-groep (<1000), waar ook de recreanten aan deelnamen. Vervolgens werd er in de vier poule’s een halve competitie afgewerkt volgens het ‘best of three’ systeem.

Bij de kruisfinales en de plaatsingswedstrijden die volgden werd er gespeeld om ‘de best of five’.

In de senioren A-groep stonden bij de laatste vier titelverdediger Ronald Wiggemansen (als enige uit de top drie van de plaatsingslijst), Edwin Vetkamp, Rein Schellingerhout en Gerard van Viegen. In de halve finale verloor titelverdediger Ronald van Edwin met 3-1. In de tweede halve finale was Gerard met 3-1 te sterk voor Rein. In de strijd om de derde plaats was Ronald uiteindelijk met 3-0 te sterk voor Rein. In de finale stonden dus Edwin en Gerard tegenover elkaar, het werd vooral in de twee eerste games een spannende finale waarin beide spelers winstkansen hadden maar beide keren was het Edwin die de game met 13/11 en 11/9 naar zich toe trok en dat gaf hem zoveel vertrouwen dat hij in de derde game de weerstand van Gerard snel wist te breken en met maar liefst 11/0 de finale won waardoor Edwin zich nu een jaar lang clubkampioen van T.V.S. mag noemen.

In de senioren B-groep ging de finale tussen titelverdediger Willem Verwoerd en Bart van Vugt. Willem plaatste zich voor de finale door met 3-2 te winnen van Gerrit Barten, terwijl Bart in de andere halve finale met 3-1 wist te winnen van Peter Hamelink. Van de finalisten won Bart twee weken terug nog het Mix-toernooi en was titelverdediger Willem op dat toernooi slechts als 18e geeindigd. Willem ging goed van start en won de eerste game met 11/6, in de tweede game liep de score gelijk op toch ging Bart met 12/10 ten onder. In de derde game liep Willem al snel uit naar een mooie voorsprong die hij niet meer uit handen gaf en met 11/3 evenals vorig jaar de titel greep in de B-groep. De strijd om de derde plaats ging tussen Peter en Gerrit, en het was Peter, die net als vorig jaar, deze strijd in zijn voordeel besliste met 3-2.