Wedstrijdverslagen Jeugd

Zaterdag 20 April : T.V.S. 1 - Gispen 3 1-9

In de laatste wedstrijd van het seizoen werd tegen de gasten uit Culemborg een grote nederlaag geleden, even leek het erop dat het 0-10 ging worden maar Emiel Lagerweij stak daar een stokje voor en wist de laatste partij tegen Boyd de Lang te winnen met 12/10, 14/12, 8/11 en 11/8 hetgeen voor Emiel zijn eerste overwinning was. Ruben van de Velde en Jip Sluijter slaagden er nog niet in om tot winst te komen. Het dubbel ging verloren voor Emiel en Ruben met de cijfers 4/11, 3/11 en 5/11.

Zaterdag 13 April : T.V.S. 1 - U.T.T.C. 1 4-6

In de voorlaatste wedstrijd van de competitie werd tegen de Utrechtse nummer drie, U.T.T.C., een kleine nederlaag geleden, hetgeen hetzelfde resultaat was als in de eerste ontmoeting tussen beide teams. Het was opnieuw HarmJan van den Herik die zijn drie partijen allen als winnaar wist af te sluiten en daarbij leed hij zelfs geen gameverlies. Tim van Viegen en Emiel Lagerweij slaagden er niet in om een zege te behalen al lagen er tegen resp. Siebe van Zwaal en Jules van der Wijk wel kansen. Het vierde punt werd gescoord doordat HarmJan en Tim het dubbel wonnen en dat gebeurde met de cijfers 8/11, 11/4, 11/8 en 11/7.

Zaterdag 6 April : Shot 4 - T.V.S. 1 7-3

Ook de achtste wedstrijd die in Soest werd gespeeld tegen koploper Shot ging verloren. Tim van Viegen en Jip Sluijter waren niet opgewassen tegen de sterk spelende "meisjes" van de koploper. HarmJan van den Herik toonde maar weer eens aan dat hij tot de sterkste spelers van deze klasse behoord want hij won al zijn drie partijen door achtereenvolgens te winnen van Maya Demarteau, Isa Kruiswijk en Janneke Standaar.

Zaterdag 30 Maart : T.T.V.N. 3 - T.V.S. 1 7-3

Tegen de nummer twee van de ranglijst uit Nieuwegein werd opnieuw verloren en net als in de thuiswedstrijd was het HarmJan van den Herik die al zijn drie tegenstanders wist te verslaan waardoor hij inmiddels met slechts een nederlaag is opgeklommen tot de beste speler van deze klasse hetgeen een prima resultaat is voor HarmJan. Helaas konden zijn teamgenoten Emiel Lagerweij en Ruben van de Velde net geen partij winnen en ook in het dubbelspel, wat in de eerste wedstrijd nog wel werd gewonnen, waren nu de Nieuwegeiners de sterksten.

Zaterdag 23 Maart : T.V.S. 1 - H.T.T.C. 4 0-10

Evenals in de wedstrijd in Houten slaagden de T.V.S.-ers er niet in om te scoren. Wel werd er behoorlijk tegenstand geboden en werden er verschillende games met klein verschil verloren. Tim van Viegen was nog het dichtst bij een overwinning maar helaas ging tegen Thijs van de Meer de beslissende vijfde game verloren. Ook in de openingspartij deed Tim het, ondanks een nederlaag, prima tegen Marijn Jansen getuige de cijfers 11/6, 9/11, 15/17 en 11/13. Ruben van de Velde was tweemaal dichtbij een vijfde game maar verloor even zovele keren de vierde game nipt met 10/12. Het dubbel werd dit keer gespeeld door Tim van Viegen en Jip Sluijter en ging verloren met 10/12, 3/11 en 9/11.

Zaterdag 16 Maart : Gispen 3 - T.V.S. 1 10-0

De eerste competitie helft werd afgesloten in Culemborg en voor de tweede keer slaagden de T.V.S.-ers Ruben van de Velde , Tim van Viegen en Jip Sluijter er niet in om, ondanks een goede inzet , een partij in winst om te zetten. Maar hopelijk gaat het in de tweede helft van competitie beter want dan zijn de spelers al weer iets meer ervaren in hun debuut seizoen als competitie spelers.

Zaterdag 9 Maart : U.T.T.C. 1 - T.V.S. 1 6-4

In Utrecht werd een kleine nederlaag geleden tegen de nummer twee van de ranglijst. HarmJan van den Herik won heel knap alle drie zijn wedstrijden en Tim van Viegen behaalde op fraaie wijze zijn eerste overwinning. Helaas kwam Emiel Lagerweij nog niet tot winst en ging ook het dubbel verloren. Bijna hadden HarmJan en Tim het dubbel gewonnen, waardoor de wedstrijd gelijk was geeindigd, maar in de beslissende vijfde game trokken de Utrechtenaren met 12/10 aan het langste eind.

Zaterdag 23 Februari : T.V.S. 1 - Shot 4 2-8

De wedstrijd tegen de nr.2 van de ranglijst leverde een ruime nederlaag op. Ruben van der Velde en Jip Sluijter deden goed hun best maar zagen dat hun tegenstanders te sterk waren. HarmJan van den Herik verloor zijn eerste partij tegen de nog ongeslagen Laurens de Gier maar wist zijn andere twee partijen wel te winnen. Eerst versloeg HarmJan Janneke Standaar in vier games en in de slotpartij, de spannendste van de hele wedstrijd, won hij van Isa Kruiswijk met 15/13, 10/12, 11/3, 11/13 en 11/4. Het dubbel werd door HarmJan en Ruben in vier games verloren met 3/11, 11/8, 7/11 en 10/12.

Zaterdag 9 Februari : T.V.S. 1 - T.T.V.N. 3 4-6

De eerste thuiswedstrijd tegen de gasten uit Nieuwegein leverde een kleine nederlaag op. HarmJan van den Herik kende een prima eerste optreden als competitite speler en bleef ongeslagen alleen in de openingspartij tegen Melanie Strookman was het enorm spannend getuige de cijfers 10/12, 11/9, 11/8, 9/11 en 12/10. Tim van Viegen en Emiel Lagerweij boekten geen winst. Het dubbelspel werd wel gewonnen want HarmJan en Tim wonnen vrij gemakkelijk met 11/7, 11/3 en nogmaals 11/3.

Zaterdag 2 Februari : H.T.T.C. 4 - T.V.S. 1 10-0

De eerste competitie wedstrijd van ons jeugdteam vond plaats in Houten en eindigde in een maximale nederlaag. Jip Sluijter, Emiel Lagerweij en Ruben van de Velde deden hun uiterste best maar slaagden er niet in om een partij in winst om te zetten. In het dubbelspel waren de T.V.S.-ers Emiel en Ruben dichtbij de overwinning maar helaas ging de beslissende vijfde game met 7/11 verloren. Zaterdag a.s. volgt er een nieuwe kans op een beter resultaat want dan staat de thuiswedstrijd tegen T.T.V.N. op het programma, dit team verloor ook zijn eerste wedstrijd.