Wedstrijdverslagen Jeugd

Zaterdag 14 September :

TVS 1 - Shot 5 7-3

Nadat vorige week nog was genoten van een vrije zaterdag werd er nu thuis gespeeld tegen Shot uit Soest dat zijn eerste wedstrijd vorige week had gewonnen.

Het begin verliep zeer goed want nadat Tim van Viegen de openingspartij tegen Lotte van Doorn had gewonnen met 11/7, 12/10, 7/11 en 14/12 werden vervolgens nog vijf partijen in winst omgezet waarbij er maar een game werd verloren. In de slotfase deden gasten nog iets terug mede doordat invaller Lasse Maathuis nog tweemaal wist te winnen. Het dubbel (zie foto) werd in drie games gewonnen door Tim en HarmJan van den Herik met 11/7, 11/5 en 11/5.

HarmJan bleef ongeslagen en won driemaal terwijl Tim tweemaal als overwinnaar achter de tafel vandaan kwam. Emiel Lagerweij wist eenmaal te winnen hij won van Nick Oosterveld.

tvsj2.jpg

Zaterdag 21 September :

TVS 1 - S.V.E. 5 4-6

Ook de tweede wedstrijd werd in de eigen Breehoek gespeeld en de tegenstander was S.V.E. uit Utrecht, die hun eerste wedstrijd van deze competitie speelde. Het uiteindelijke resultaat werd een kleine nederlaag mede te danken aan HarmJan van den Herik die ongeslagen bleef en een goede wedstrijd besloot met een prima partij tegen de eveneens goed spelende Jouke Postema die HarmJan won met 11/8, 13/11 en 11/6. Emiel Lagerweij en Tim van Viegen kwamen niet tot winst al was Emiel er dichtbij in zijn partij tegen Bas van Wijk waarin hij een 2-0 achterstand wist weg te werken maar helaas in de beslissende vijfde game ten onder ging. Het dubbel werd door HarmJan samen met Tim gewonnen met de cijfers 11/7, 11/9, 9/11 en 11/7.

Zaterdag 28 September :

V.T.V. 4 - TVS 1 4-6

Nadat er vorige week was verloren werd er nu in Nieuwegein tegen koploper V.T.V. een knappe overwinning behaald. HarmJan van den Herik leed in deze wedstrijd zijn eerste nederlaag want hij verloor van Julian Knegt, maar de andere twee partijen won hij wel. Ook Tim van Viegen won tweemaal en ook hij verloor van Julian. Voor het vijfde punt zorgde Emiel Lagerweij door te winnen van Daniel Hoekstra. Het winnende punt kwam door de winst in het dubbelspel waarin HarmJan en Tim hun derde zege behaalden en daarmee nog ongeslagen zijn in deze competitie.

.

Zaterdag 12 Oktober :

TVS 1 - U.T.T.C. 2 5-2

Tegen de Utrechtenaren werd een mooie overwinning behaald die misschien nog wat hoger was uitgevallen ware het niet dat de gasten slechts met twee spelers aanwezig waren. HarmJan van den Herik en Tim van Viegen bleven ongeslagen, laatstgenoemde wist de spannende partij tegen Xavi Scheefhals in zijn voordeel te beslissen door de beslissende vijfde game met 13/11 te winnen. Emiel Lagerweij kwam niet tot winst want hij verloor beide partijen in vier games. Het dubbel werd door HarmJan en Tim gemakkelijk gewonnen met 11/7, 11/7 en 11/8.

.

Zaterdag 2 November :

Shot 5 - TVS 1 -

.

.

Zaterdag 16 November :

S.V.E. 5 - TVS 1 -

.

.

Zaterdag 23 November :

TVS 1 - V.T.V. 4 -

.

.

Zaterdag 30 November : (deze wedstrijd wordt gespeeld bij Shot in Soest, aanvang ; 13.00 u.)

U.T.T.C. 2 - TVS 1 -

.

.