Wedstrijdverslagen Senioren wk. 10

T.V.S. 1 - U.T.T.C. 3          7-3   

Voor de zevende keer op rij bleef team 1 ongeslagen, jammer dat er in de beginfase van de competitie te veel punten zijn gemorst want anders was een kampioenschap eventueel mogelijk geweest. Met dezelfde cijfers als in de eerste ontmoeting werden de Utrechtenaren verslagen. Jan van de Beek bleef maar weer eens ongeslagen en Edwin Vetkamp verloor alleen van Erik van Dijk. Rein Schellingerhout won eenmaal maar in zijn andere twee partijen ging hij eervol in de beslissende vijfde game ten onder, tegen van Dijk (8/11) en tegen de Boer (12/14). Het dubbelspel werd door Jan en Rein gewonnen met 11/3, 11/7 en 11/3.        

V.T.V. 10 - T.V.S. 2          2-8   

Met deze ruime overwinning bestaat nog de kans op een onverwachts kampioenschap bij een gunstig resultaat in wedstrijd tussen Shot en Woerden, afwachten dus. De gastheren konden in deze wedstrijd slechts twee spelers achter de tafel brengen en deze werden beiden verslagen door Andre Opendorp die slechts een game verloor. Bart van Vugt wist echter niet tot winst te komen deze avond. Invaller Nico Wallet speelde een prima wedstrijd en won beide partijen vooral die tegen Tineke Buitendijk was knap want daarin kwam hij terug van een 2-0  achterstand en won met 11/7, 11/7 en 12/10. In het dubbel wonnen Andre en Bart met 11/7, 12/10, 7/11 en 12/10.     

T.V.S. 3 - Laren 2          8-2         

Slechts twee punten waren noodzakelijk voor het behalen van het kampioenschap en die waren na drie partijen al binnen. Evert van de Beek verloor nog wel de openingspartij tegen Theo Oskam maar Kees de Koning en Gerrit Barten wonnen daarna beiden hun partij in vier games waardoor de titel binnen was. Na een moeizaam dubbel waarin Evert en Kees uiteindelijk met 11/8 in de vijfde game de winst pakten werden vervolgens vier partijen op rij vrij eenvoudig gewonnen. In de voorlaatste partij leed Gerrit nog een nederlaag tegen Oskam en in de slotpartij moest Evert nog aan de bak tegen Rien Lammertink maar via 11/5 in de vijfde game pakte Evert zijn tweede zege van de avond.    

U.T.T.C. 8 - T.V.S. 4          6-4           

Team 4 sloot de competitie af met een kleine nederlaag met dezelfde cijfers als dat er in Scherpenzeel op het scorebord stonden. Ze kunnen ondanks de laatste plaats terugzien op een goede tweede competitiehelft waarin alleen kampioen Hoogland duidelijk een maatje te groot was. In Utrecht was Niels Harinck goed op dreef want hij won voor het eerst twee partijen. Mike Opendorp en Willem Verwoerd wonnen beiden eenmaal en samen verloren zij het dubbelspel.  

.

DUO - COMPETITIE :

.

T.V.S. 1 - ZETA 1          2-3         

Met alweer een 2-3 nederlaag sloot team 1 de competitie af en eindigden ze op de vijfde plaats wat waarschijnlijk degradatie naar de derde klasse zal betekenen. Geurt Geurtsen begon sterk en in een uiterst spannende partij versloeg hij GertJan Moerland in de beslissende vijfde game met 17/15. Tegen Roel Bakker verloor Geurt in vier games en ook Gerard van Viegen ging zowel tegen Bakker als tegen Moerland ten onder. Het dubbel was wederom een spannende aangelegenheid en moest de vijfde game de beslissing brengen, hierin leken de gasten de winst te gaan pakken maar via een uitstekende slotfase pakten Geurt en Gerard met 13/11 alsnog de winst.

H.T.T.C. 3 - T.V.S. 2          0-5 

In Houten waren nog twee punten nodig om het kampioenschap te behalen en dat leverde, zoals verwacht, geen problemen op en was het resultaat net als in de eerste ontmoeting een maximale overwinning. Dennis Wijsbeek gaf met een 11/3, 11/6 en 11/4 overwinning op Rien Krijger de voorzet aan Serge Hoek die daarna het karwei klaarde door met 12/10, 11/8, 7/11 en 11/7 te winnen van Henk Brouwer. Ook toen het kampioenschap binnen was werd er geen fout meer gemaakt en werden ook de resterende partijen gewonnen, waarna het feest losbarste en het nog lang onrustig bleef in Houten e.o.  

.

.

.  


« Terug

Lid worden?

Bij interesse voor lidmaatschap van TVS vult u onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Naam *
Telefoon *
E-mail *

* verplicht in te vullen velden

Activiteitenagenda

 • Dubbeltoernooi17 Dec -
 • Mix toernooi07 Jan -
 • Aanvang competitie Senioren28 Jan -
 • Ladderavond25 Feb -
 • Clubkampioenschap 201906 May -
 • Ladderavond20 May -

Sponsors

 • Anemone Horse Trucks
 • Lasbedrijf den Hartog
 • Rema Automaterialen
 • Cluistra Aanhangers BV
 • PJ Milieu BV
 • Dimetra - Holland
 • Brave Ideas BV | Hoek Marketing Support
 • Van Braak Accountants
 • Bikers Best Goldwings