Wedstrijdverslagen Senioren wk. 9

V.T.V. 6 - T.V.S. 1          3-7    

De voorlaatste wedstrijd werd in Nieuwegein, evenals de thuiswedstrijd, gewonnen. Tot aan de pauze kon de thuisclub gelijk tred houden maar na de 2-2 tussenstand pakten de T.V.S.-ers in vijf van de zes partijen de winst hetgeen tot een 7-3 overwinning leidde. Jan van de Beek bleef ongeslagen maar had het lastig tegen Sjoerd van Beuzekom en had een vijfde game nodig om die partij in zijn voordeel (11/9) te beslissen. Rein Schellingerhout en Edwin Vetkamp wonnen beide tweemaal en verloren alleen van Jorrit van der Kooi. In het dubbel verspeelden Jan en Rein een 2-0 voorsprong door achtereenvolgens met 10/12, 8/11 en 9/11 te verliezen.

T.V.S. 2 - Otio 3          9-1    

Hekkensluiter Otio uit Bunnik werd voor de tweede keer met ruime cijfers verslagen. Alleen Bart van Vugt verloor eenmaal want in de openingspartij verloor hij in de beslissende vijfde game met 8/11 van John Kregel, in zijn andere twee partijen kwam Bart niet meer in de problemen. Andre Opendorp en Erwin Oussoren bleven ongeslagen al had Andre daarvoor wel tweemaal een vijfde game nodig om de winst binnen te halen. Het dubbelspel ging in vier games naar Andre en Erwin met de cijfers 6/11, 11/9, 11/8 en 14/12.   

Hilversum 19 - T.V.S. 3          3-7   

In de voorlaatste wedstrijd werd na een aanvankelijk moeilijk begin toch nog een ruime overwinning behaald waardoor in de slotwedstrijd tegen Laren twee punten nodig zijn voor het kampioenschap. In de openingsfase verloren Gerrit Barten en Evert van de Beek hun wedstrijd en Kees de Koning bracht het eerste punt op het scorebord. Evert en Gerrit verloren ook het spannende dubbel met 6/11 in de beslissende vijfde game. Tussenstand 3-1 achter. In de vijfde partij kwam Gerrit tegen Anita Ros met 2-0 achter maar hij herpakte zich op tijd en won met achtereenvolgens 11/4, 11/6 en 11/3. Hierna kwamen de T.V.S.-ers in de laatste vijf partijen niet meer in de problemen en werd er nog maar een game verloren. 

T.V.S. 4 - H.T.T.C. 9          4-6     

In Utrecht werd destijds nog een ruime nederlaag geleden maar nu had er zelfs nog iets meer ingezeten. In de eerste en laatste vier partijen hielden beide teams elkaar in evenwicht (2-2) maar de gasten beslisten de wedstrijd door in het middengedeelte tweemaal te winnen. Mike Opendorp was goed voor twee overwinningen en zowel Willem Verwoerd als Niels Harinck wonnen ieder eenmaal. In het dubbbel namen Mike en Willem een 2-0 voorsprong en in game drie en vier werden ook matchpoints afgedwongen maar helaas niet verzilverd waardoor de partij via 10/12, 11/13 en 5/11 alsnog verloren ging.  

.

DUO - COMPETITIE :

.

Bijmaat 1 - T.V.S. 1          3-2     

De laatste uitwedstrijd in Huizen kreeg hetzelfde eindresultaat als dat de thuis wedstrijd opleverde. Geurt Geurtsen en Gerard van Viegen verloren beiden in vier games van Jesper Rademaker, maar Geurt en Gerard lieten zich niet verrassen door invaller Gerard van der Veen en daarmee werd de stand weer gelijk getrokken zodat het dubbel de beslissing moest brengen. In het dubbel namen de T.V.S.-ers met 11/2 een voorsprong die met 6/11 en 8/11 echter werd teniet gedaan, na 11/6 winst in de vierde game moest de vijfde game de beslissing brangen en deze viel met 11/6 uit in het voordeel van de gastheren.     

T.V.S. 2 - Shot 3          4-1     (deze wedstrijd is op maandag 12 november gespeeld)

Door de Soestenaren voor de tweede keer te verslaan (de eerste wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning) werd een concurrent voor het kampioenschap uitgeschakeld. De enkelspelen werden uitgevoerd door Dennis Wijsbeek en Erik Valkenburg en zij maakten daarin geen fout, een enkel game verlies daar gelaten. De enige verliespartij kwam doordat het dubbel verloren ging, hiiervoor nam Serge Hoek plaats aan de zijde van Dennis en dat leverde geen succes op want de gasten wonnen in drie games met 11/9, 11/9 en 11/3. 

.    


« Terug

Lid worden?

Bij interesse voor lidmaatschap van TVS vult u onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Naam *
Telefoon *
E-mail *

* verplicht in te vullen velden

Activiteitenagenda

 • Dubbeltoernooi17 Dec -
 • Mix toernooi07 Jan -
 • Aanvang competitie Senioren28 Jan -
 • Ladderavond25 Feb -
 • Clubkampioenschap 201906 May -
 • Ladderavond20 May -

Sponsors

 • Anemone Horse Trucks
 • Lasbedrijf den Hartog
 • Rema Automaterialen
 • Cluistra Aanhangers BV
 • PJ Milieu BV
 • Dimetra - Holland
 • Brave Ideas BV | Hoek Marketing Support
 • Van Braak Accountants
 • Bikers Best Goldwings