Wedstrijdverslagen Senioren wk. 8

T.V.S. 1 - Otio 1          6-4    

Tegen de nummer twee van de ranglijst uit Bunnik werd sportief revanche genomen op de geleden nederlaag in de uitwedstrijd. Deze keer was Jan van de Beek wel van de partij en dat hebben ze geweten want Jan bleef ongeslagen al kwam hji in zijn partij tegen Henny Pauw nog wel op een 2-0 achterstand maar via 11/4, 11/8 en 11/5 wist Jan alsnog te winnen. Ook Rein Schellingerhout kende bij zijn enige winstpartij zo'n come-back want tegen Mario Lenting boog ook hij een 2-0 achterstand na achtereenvolgens 11/9, 11/6 en 11/3 om in winst. Edwin Vetkamp was goed voor twee winstpunten, hij verloor alleen van Mario Lenting in drie games. De uitslag had nog iets ruimer kunnen/moeten zijn want in het dubbel gaven Jan en Rein een riante voorsporng in de beslissende vijfde game uit handen en verloren ze die uiteindelijk met 11/13.   

H.T.T.C. 7 - T.V.S. 2          6-4          

De wedstrijd in Houten tegen de nummer voorlaatst ging verrassend verloren want thuis werd er nog met ruim verschil gewonnen. Het gemis van kopman Andre Opendorp liet zich voelen ondanks het feit dat zijn vervanger, zoon Mike, z'n uiterste best deed kwam hij niet verder dan een enkele game winst. Bart van Vugt was goed voor twee overwinningen en verloor alleen van Kevin van Reenen. Erwin Oussoren won eenmaal en was dicht bij een tweede overwinning in de partij tegen Jan Kints maar helaas werd de beslissende vijfde game met 12/14 verloren. In het dubbel ging de winst naar Erwin en Bart met de cijfers 11/6, 16/18, 11/3 en 11/6.    

T.V.S. 3 - Bijmaat 5          10-0      

Net als in de wedstrijd in Huizen slaagde de hekkensluiter er niet in om een tegenpunt te scoren. De kans daarop was al kleiner doordat ze maar met twee spelers aantraden. Nico Wallet, Gerrit Barten en Kees de Koning kenden weinig problemen om de enkelspelen in hun voordeel te beslissen. Het was anders in het dubbelspel want daarin duurde het even voordat Nico en Kees het ritme te pakken hadden waardoor ze op een 1-2 achterstand kwamen maar de games vier en vijf werden echter overtuigend gewonnen met 11/7 en 11/2 waardoor ook deze partij winst binnen werd gehaald.     

Hoogland 6 - T.V.S. 4         9-1     

Het goede resultaat in de vorige wedstrijd tegen de nummer twee Maarssen was geen garantie voor een dergelijke uitslag tegen de koploper die evenals in de thuiswedstrijd duidelijk een maatje te groot was voor de dapper strijdende T.V.S.-ers. De eer werd gered door Mike Opendorp die in drie games, 11/5, 11/9 en 11/8, won van Rein Muchall. Willem Verwoerd en Niels Harinck kwamen niet tot een zege al was Willem er in zijn partij tegen Muchall wel dichtbij maar na een 2-1 voorsprong moest hij zich na 7/11 en 8/11 toch gewonnen geven. 

.

DUO - COMPETITIE :

.

T.V.S. 1 - O.N.I. 1          3-2   

In de strijd om weg te blijven van de laatste plaats werd een belangrijke overwinning behaald op O.N.I., evenals tijdens de uitwedstrijd werd het opnieuw 3-2. Alle vier de spelers wonnen eenmaal waarbij de partij tussen Gerard van Viegen en Jos Derks er uit sprong wat spanning betreft. Gerard verloor de eerste game met 15/17 maar won de tweede met 20/18, na een vlotte 3/11 nederlaag in de derde game werd de vierde weer met 11/7 gewonnen en in de beslissende vijfde game trok uiteindelijk Derks met 13/11 aan het langste eind. De overwinning werd behaald doordat Geurt Geurtsen en Gerard het dubbel wonnen met 11/6, 11/8 en 11/8.       

Vlug en Vaardig 1 - T.V.S. 2          2-3      

In Hilversum kwam team 2 voor de tweede keer deze week in actie en opnieuw werd er een overwinning behaald waardoor in de laatste wedstrijd, uit tegen H.T.T.C., via een 4-1 of 5-0 zege het kampioenschap kan worden behaald. Dennis Wijsbeek was opnieuw goed voor twee overwinningen en Serge Hoek kwam eenmaal tot winst tegen Arie Klop, tegen Ronald Wildschut verloor Serge echter nipt met 9/11 in de vijfde game. Het dubbel werd deze keer gespeeld door Serge en Erik Valkenburg en na een spannende partij waarbij het verschil telkens slechts twee punten bedroeg verloren zij met 10/12, 11/9, 10/12, 13/11 en 11/13. 

.


« Terug

Lid worden?

Bij interesse voor lidmaatschap van TVS vult u onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Naam *
Telefoon *
E-mail *

* verplicht in te vullen velden

Activiteitenagenda

 • Dubbeltoernooi17 Dec -
 • Mix toernooi07 Jan -
 • Aanvang competitie Senioren28 Jan -
 • Ladderavond25 Feb -
 • Clubkampioenschap 201906 May -
 • Ladderavond20 May -

Sponsors

 • Anemone Horse Trucks
 • Lasbedrijf den Hartog
 • Rema Automaterialen
 • Cluistra Aanhangers BV
 • PJ Milieu BV
 • Dimetra - Holland
 • Brave Ideas BV | Hoek Marketing Support
 • Van Braak Accountants
 • Bikers Best Goldwings