Wedstrijdverslagen Senioren wk.4

T.V.S. 1 - V.T.V. 6          6-4   

Tegen de koploper uit Nieuwegein werd een mooie overwinning behaald hetgeen ook nodig was na de ruime nederlaag van vorige week. Edwin Vetkamp en Jan van de Beek wonnen beiden tweemaal en Rein Schellingerhout voegde daar een overwinning aan toe maar dat was dan ook een hele mooie omdat hij tegen Sjoerd van Beuzekom op een 2-0 achterstand werd gezet maar toch wist Rein dat na 13/11, 11/9 en 11/7 om te draaien in een overwinning. De winst in het dubbel bleek het winnende punt te zijn ook deze partij werd pas beslist in de vijfde game waarin Jan en Rein met 11/5 duidelijk de sterksten waren.     

Otio 3 - T.V.S. 2          2-8     (deze wedstrijd is op donderdag 25 oktober gespeeld)  

In Bunnik werd tegen de hekkensluiter gedaan wat verwacht mocht worden en een ruime overwinning behaald waardoor team 2 nu op de tweede plaats is gekomen vlak achter koploper Woerden. Andre Opendorp en Bart van Vugt bleven beiden ongeslagen maar Erwin Oussoren verslikte zich onverwacht zowel in Rene ten Dam en later ook in John Kregel. Ook in het dubbel kon de thuisclub nauwelijks tegenstand bieden want Erwin en Andre wonnen vrij eenvoudig met 11/3, 11/7 en 11/9.  

T.V.S. 3 - Hilversum 19          7-3     (deze wedstrijd is op maandag 22 oktober gespeeld)  

Ondanks de ruime uitslag boden de gasten uit Hilversum goed tegenstand waardoor zich een leuke wedstrijd ontspon maar vanaf een 3-3 tussenstand werden de vier laatste partijen allen in winst omgezet. Kees de Koning bleef ongeslagen al koste dat wel de nodige moeite vanwege zijn povere spel. Nico Wallet won tweemaal en verloor alleen van de sterk verdedigende Jan Schoeber, waarvan hij de enige eerdere ontmoeting (in 2014) wel had gewonnen. Evert van de Beek die zijn eerste wedstrijd speelde won de slotpartij in vier games van Kurt Landwier en ook in het dubbel was hij aan de zijde van Kees goed voor de winst met de duidelijke cijfers 11/3, 11/2 en 11/7.    

H.T.T.C. 9 - T.V.S. 4          9-1    

Ook in Houten bleek de tegenstander duidelijk een maatje te groot te zijn. Niels Harinck en Mike Opendorp verloren al hun partijen waarbij Mike tegen Ahmad Shuriah wel dicht bij een zege was maar in de beslissende vijfde game ging hij toch nog met 11/4 ten onder. Het enige winstpuntje van de wedstrijd kwam op naam van Willem Verwoerd hij versloeg Jos Kruis met de cijfers 4/11, 11/7, 11/9 en 12/10. Het dubbelspel leverde een verlies partij op voor Niels en Willem na drie games van resp. 4/11 en tweemaal 8/11. 

.

DUO - COMPETITIE : 

.

T.V.S. 1 - Bijmaat 1          2-3        

Tegen een van de kanshebbers op de titel werd goed tegenstand geboden. Het werd een vlotte wedstrijd waarin zowel Geurt Geurtsen als Gerard van Viegen vrij kansloos waren tegen de sterke Jesper Rademaker maar tegen Wim Kisjes kwamen Geurt en Gerard niet in de problemen, alleen Gerard verloor een game. In het dubbel waren de Huizenaren de bovenliggende partij en na 12/10, 11/2 en 11/6 was de overwinning voor hen. 

Shot 3 - T.V.S. 2          2-3    

Na een uiterst spannende wedstrijd is het 2e duo team er in geslaagd om in Soest de derde overwinning op rij te behalen. Alle vier de spelers wisten eenmaal hun partij in winst om te zetten en alleen Erik Valkenburg slaagde er in om dat te doen in vier games toen hij Herman Gieling versloeg, alle overige partijen gingen over de volle vijf games. Dennis Wijsbeek verloor van dezelfde Gieling maar won wel weer van Martin Briet. De beslissing moest uiteindelijk vallen in het dubbel en ook daarin bleef spannend tot het einde maar Erik en Dennis zegevierden met 11/4, 5/11, 9/11, 11/9 en 12/10. 

.


« Terug

Lid worden?

Bij interesse voor lidmaatschap van TVS vult u onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Naam *
Telefoon *
E-mail *

* verplicht in te vullen velden

Activiteitenagenda

 • Dubbeltoernooi17 Dec -
 • Mix toernooi07 Jan -
 • Aanvang competitie Senioren28 Jan -
 • Ladderavond25 Feb -
 • Clubkampioenschap 201906 May -
 • Ladderavond20 May -

Sponsors

 • Anemone Horse Trucks
 • Lasbedrijf den Hartog
 • Rema Automaterialen
 • Cluistra Aanhangers BV
 • PJ Milieu BV
 • Dimetra - Holland
 • Brave Ideas BV | Hoek Marketing Support
 • Van Braak Accountants
 • Bikers Best Goldwings