Wedstrijdverslagen Senioren wk.3

Otio 1 - T.V.S. 1          8-2      

In de eerste uitwedstrijd van deze competitie werd een gevoelige nederlaag geleden. In Bunnik moest wel worden aangetreden met een invaller, Erwin Oussoren, omdat zowel Jan van de Beek als Hans Mark niet beschikbaar waren. Erwin kon op dit nivo dat twee klassen hoger is dan waar hij normaliter speelt niet voor een verrassing zorgen en ging driemaal in drie games eervol ten onder. Rein Schellingerhout ging eveneens driemaal ten onder maar Edwin Vetkamp wist als enige een enkelspel te winnen want hij versloeg Mario Lenting in drie games met 11/8, 11/7 en 11/7. Het tweede punt werd behaald door winst in het dubbel waarin Edwin en Rein met 11/5, 11/7, 14/16, 9/11 en 11/8 net iets sterker waren dan het duo Nico Blok en Henny Pouw.  

T.V.S. 2 - H.T.T.C. 7          8-2       

Ook de tweede thuiswedstrijd werd in ruime winst omgezet tegen de Houtenaren. Andre Opendorp bleef ongeslagen maar pakte tot tweemaal toe de winst pas in de vijfde game waarin hij met 11/5 en 11/7 zegevierde tegen resp. Kevin van Reenen en Jan Kints. Bart van Vugt pakte met tweemaal winst, tweemaal werkte hij een 2-1 achterstand weg, zijn eerste seizoensoverwinningen. Kees de Koning, invaller voor Erwin Oussoren, pakte ook twee keer een zege. Het achtste punt werd door Andre en Bart behaald via een eenvoudige winst in het dubbel met 11/6, 11/7 en 11/8.  

Bijmaat 5 - T.V.S. 3          0-10          

In Huizen werd een eenvoudige overwinning behaald. Gerrit Barten, Nico Wallet en Kees de Koning wonnen bijna alle wedstrijden heel gemakkelijk. Pas in de zesde partij slaagde Jos Eijpe erin om Gerrit een game af te snoepen en in de slotpartij leek dezelfde Eijpe voor een verrassing te gaan zorgen tegen Nico toen hij een vijfde game afdwong en daarin een 6-2 voorsprong nam maar Nico was bijtijds weer bij de les en pakte met 11/7 alsnog de overwinning. Het dubbelspel werd dit keer gewonnen door Nico en Kees met 11/4, 11/7 en 11/7.    

T.V.S. 4 - Hoogland 6          2-8    

Tegen een van de kanshebbers op de titel werd een ruime nederlaag geleden. Willem Verwoerd speelde een prima wedstrijd en won achtereenvolgens van Rein Muchall en Eric Capello, maar de geroutineerde Henk van de Coterlet was voor  hem nog een maatje te groot. Mike Opendorp had ook tweemaal de zege kunnen pakken maar zowel tegen Capello (13/15) als tegen Muchall (9/11) verspeelde hij een 2-1 voorsprong. Niels Harinck kwam ook niet tot winst en verloor eenmaal in de beslissende vijfde game waarin Muchall met 11/5 te sterk was. Het dubbel ging door Niels en Mike in vier games verloren. 

.

DUO - COMPETITIE :

.

O.N.I. 1 - T.V.S. 1          2-3    

In deze uitwedstrijd hielden beide teams elkaar goed in evenwicht want alle vier de spelers kwamen tot een overwinning. Aan de zijde van T.V.S. was het Geurt Geurtsen die zijn eerste overwinning behaalde en ook Bart van Viegen die na lange tijd weer mee speelde kwam eenmaal tot winst. Het winnende punt werd gescoord doordat Bart en Geurt het dubbelspel winnend afsloten. 

T.V.S. 2 - Vlug en Vaardig 1          4-1       

In de eerste thuiswedstrijd werd de tweede overwinning behaald op de gasten uit Hilversum. Dennis WIjsbeek won tweemaal maar had zowel tegen Ronald Wildschut als tegen Arie Klop een vijfde game nodig om een 2-1 achterstand weg te werken. Serge Hoek wist wel te winnen van Klop maar ging tegen Wildschut vrij kansloos in drie games onderuit. Het dubbel was ook een gelijkopgaande en spannende partij die uiteindelijk door de T.V.S.-ers met 8/11, 11/9, 11/7, 8/11 en 11/5 werd gewonnen.


« Terug

Lid worden?

Bij interesse voor lidmaatschap van TVS vult u onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Naam *
Telefoon *
E-mail *

* verplicht in te vullen velden

Activiteitenagenda

 • Dubbeltoernooi17 Dec -
 • Mix toernooi07 Jan -
 • Aanvang competitie Senioren28 Jan -
 • Ladderavond25 Feb -
 • Clubkampioenschap 201906 May -
 • Ladderavond20 May -

Sponsors

 • Anemone Horse Trucks
 • Lasbedrijf den Hartog
 • Rema Automaterialen
 • Cluistra Aanhangers BV
 • PJ Milieu BV
 • Dimetra - Holland
 • Brave Ideas BV | Hoek Marketing Support
 • Van Braak Accountants
 • Bikers Best Goldwings