Wedstrijdverslagen Senioren wk.2

T.V.S. 1 - H.T.T.C. 3          8-2          (deze wedstrijd is gespeeld op ma. 24 sept.)    

In wat de eerste wedstrijd van het seizoen was werd een overtuigende start gemaakt tegen de gasten uit Houten. Jan van den Beek en Edwin Vetkamp bleven beiden ongeslagen daarbij stond Jan slechts een game af en Edwin beperkte het game verlies tot twee. Rein Schellingerhout won eenmaal door Hans Adriaans te verslaan en verloor tegen Manon Meilen, de enige partij die over de volle vijf games ging, de beslissende vijfde game met 5/11. In het dubbel pakten Jan en Rein de winst via de game standen 11/6, 9/11, 11/9 en 11/8.           

Woerden 7 - T.V.S. 2          7-3       

Na de knappe overwinning van vorige week kon op bezoek bij de andere kampioenskandidaat niet voor een verrassing worden gezorgd. Andre Opendorp was goed voor twee overwinningen in straight sets en Erwin Oussoren deed dat eenmaal tegen Bert Pfaff. Bart van Vugt moest na twee nederlagen het in zijn laatste partij opnemen tegen de Woerdense kopman Wouter Blok, ondanks dat Bart een prima wedstrijd speelde moest hij uiteindelijk na 11/9, 4/11, 10/12, 11/9 en 5/11 toch met een nederlaag genoegen nemen. Het dubbel werd door Bart en Erwin verloren met 10/12, 7/11 en 6/11.     

T.V.S. 3 - Vlug en Vaardig 6          8-2      

De thuiswedstrijd tegen de gasten uit Hilversum leverde een eenvoudige overwinning op. Bij een 6-0 tussenstand was het Nico Wallet die een steekje liet vallen tegen Helen Beunen, hij verloor de beslissende vijfde game met 7/11. In de slotpartij ging ook Gerrit Barten in vier games ten onder tegen Beunen. Nico en Gerrit wonnen wel hun overige twee partijen en Kees de Koning bleef opnieuw ongeslagen. In het dubbel kregen Gerrit en Kees het na een met 11/6 gewonnen openingsgame lastig en werd game twee met 8/11 verloren, na een moeizame 13/11 in de derde game was in de vierde het verzet gebroken en werd de partij met 11/4 uitgemaakt.   

T.V.S. 4 is vrij   

.    

.

DUO - COMPETITIE : 

.

T.V.S. 1 - Almeerspin 1          1-4

In de thuiswedstrijd tegen de Almeerders maakten Geurt Geurtsen en Gerard van Viegen hun debuut in de 2e klasse na hun kampioenschap in het voorjaar. Zij moesten het opnemen tegen vader en zoon Linke en dubbelspecialist Guido Keijzer. In de openingspartij was het spannend maar uiteindelijk trok Geurt met 6/11 in de vijfde game aan het kortse eind tegen Max Linke Jr. Max Linke Sr. was te sterk voor zowel Geurt als Gerard maar Gerard slaagde erin om in de slotpartij te winnen van Linke Jr. met de cijfers 11/3, 11/7 en 11/7. Het dubbel ging redelijk gelijkop maar uiteindelijk kwamen de gasten na 11/9, 10/12, 11/8 en nogmaals 11/8 als winnaars te voorschijn.   

Huizen 1 - T.V.S. 2          2-3     

Ook het 2e duo team, Serge Hoek en Erik Valkenburg, moest het na het kampioenschap van dit voorjaar gaan waarmaken op het nivo een treetje hoger, ter versterking werd Dennis Wijsbeek aangetrokken. In de eerste wedstrijd stond al meteen de topper tegen de qua ranking mede favoriet Huizen op het programma. Na een spannende wedstrijd werd er knap met 3-2 gewonnen. Dennis bewees zijn waarde door twee overwinningen, zowel Robert Smit (11/9) als Ruben Tempelaars (11/4) werd in de vijfde game verslagen. Het derde punt werd door Serge behaald die in de openingspartij van Tempelaars won met 13/11 in de beslissende vijfde game. Dennis en Erik verloren het dubbel met de cijfers 4/11, 10/12, 11/9 en 11/13. 


« Terug

Lid worden?

Bij interesse voor lidmaatschap van TVS vult u onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Naam *
Telefoon *
E-mail *

* verplicht in te vullen velden

Activiteitenagenda

 • Dubbeltoernooi17 Dec -
 • Mix toernooi07 Jan -
 • Aanvang competitie Senioren28 Jan -
 • Ladderavond25 Feb -
 • Clubkampioenschap 201906 May -
 • Ladderavond20 May -

Sponsors

 • Anemone Horse Trucks
 • Lasbedrijf den Hartog
 • Rema Automaterialen
 • Cluistra Aanhangers BV
 • PJ Milieu BV
 • Dimetra - Holland
 • Brave Ideas BV | Hoek Marketing Support
 • Van Braak Accountants
 • Bikers Best Goldwings