Wedstrijdverslagen Senioren wk.2

T.V.S. 1 - Z.T.T.V. 1          9-1              

De eerste thuiswedstrijd leverde een grote zege op op de Zeistenaren. Tekenend voor het krachtsverschil in deze wedstrijd was dat er geen enkele partij over de volle vijf games behoefde te worden afgewerkt. Jan van de Beek en Rein Schellingerhout bleven ongeslagen en alleen Edwin Vetkamp leverde de voorlaatste partij in door met 4/11, 11/9, 12/14 en 7/11 te verliezen van Peter Hendriksen. Het dubbel werd na een moeizame eerste game (14/12) toch vrij gemakkelijk gewonnen door Jan en Rein met 11/2 en 11/6.            

Otio 2 - T.V.S. 2          5-5       

In Bunnik werd een spannende wedstrijd afgewerkt door twee teams die de eerste wedstrijd beiden met 6-4 hadden gewonnen. In de slotfase van de wedstrijd slaagden de T.V.S.-ers er in om een 5-3 achterstand nog weg te werken en daarmee werd een verdiend gelijkspel behaald. Erwin Oussoren zorgde in de slotpartij, met zijn tweede zege van de avond, voor het vijfde punt door de nog ongeslagen Frank Kregel met 11/8, 5/11, 11/9 en 11/5 te verslaan. Ook Andre Opendorp won tweemaal en Bart van Vugt kwam eenmaal tot winst. Het dubbelspel werd door Andre en Erwin met 6/11, 5/11 en 15/17 verloren.     

T.V.S. 3 - V.T.V. 8          3-7       

Tot aan de pauze wist team 3 gelijke tred te houden met de gasten uit Nieuwegein die echter in het tweede gedeelte van de wedstrijd afstand namen. Evert van de Beek boekte een prima overwinning in de openingspartij door in vier games te winnen van Joop van Schaik. Ook Gerrit Barten en Nico Wallet wonnen beiden eenmaal en in beide gevallen was Silvestro Russo het "slachtoffer". Gerrit was dichtbij een tweede zege maar moest in de vijfde game met 4/11 buigen voor van Schaik. Het dubbel werd door Gerrit en Evert in vier games verloren.   

Batua 3 - T.V.S. 4          4-6   

In een gelijkopgaande wedstrijd in Tricht werd in de slotfase de overwinning veiliggesteld. In de voorlaatste partij tegen Hans van Heerde kwam Mike Opendorp knap terug van een 2-0 achterstand en won met achtereenvolgens 11/8, 11/6 en 11/9 zijn tweede partij van de avond. Willem Verwoerd stelde in de slotpartij tegen Henri Zomers de winst veilig door in vier games te winnen en daarmee ook zijn tweede partij van de avond binnen te halen. Niels Harinck won deze wedstrijd eenmaal. In het dubbel waren Mike en Willem met 6/11, 11/7, 11/5 en 11/5 te sterk voor het duo Zomers / van Ooijen.     

.

DUO - COMPETITIE : 

.

T.V.S. 1 - T.V.A. 1          3-2

In de streekderby tegen het team uit Amerongen hielden de spelers elkaar aardig in balans want alle vier wonnen ze eenmaal. In het beslissende dubbel waren Erik Valkenburg / Dennis Wijsbeek met 4/11, 11/7, 12/14, 12/10 en 11/6 net iets sterker dan Ronald Wiggemansen / Leo Beersma. In de enkelspelen verloor Erik van Ronald maar won hij met 11/8 in de vijfde game van Leo. Dennis verloor in de vijfde game met 13/15 van Leo maar herstelde zich goed door in vier games te winnen van Ronald.     

Shot 2 - T.V.S. 2          4-1     

Ook in het duel in Soest tegen Shot moest team 2 genoegen nemen met een nederlaag. Gerard van Viegen wist te zorgen voor het enige punt door Joris Leppers te verslaan maar Geurt Geurtsen leed opnieuw twee nederlagen, ook in het dubbelspel trokken de gastheren de winst naar zich toe. 


« Terug

Lid worden?

Bij interesse voor lidmaatschap van TVS vult u onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Naam *
Telefoon *
E-mail *

* verplicht in te vullen velden

Activiteitenagenda

 • Ladderavond25 Feb -
 • Clubkampioenschap 201906 May -
 • Ladderavond20 May -
 • Dubbeltoernooi03 Jun -

Sponsors

 • Lasbedrijf den Hartog
 • Rema Automaterialen
 • Cluistra Aanhangers BV
 • PJ Milieu BV
 • Dimetra - Holland
 • Brave Ideas BV | Hoek Marketing Support
 • Van Braak Accountants
 • Bikers Best Goldwings
 • Anemone Horse Trucks